Matta Pierre Cardin Diamond 5442A 80x300

Matta
Pierre Cardin Diamond 5442A 80x300

676 krOrd. 739:-

Se priset!

Lagervara  - Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Lyxig matta från Pierre Cardin med fokus på hög kvalitet och design. Mattan är fuktavvisande och snabbtorkande vilket minimerar risken för smuts och fläckar.
Varumärke

Beskrivning

Lyxig matta från Pierre Cardin med fokus på hög kvalitet och design. Mattan är fuktavvisande och snabbtorkande vilket minimerar risken för smuts och fläckar.
Maskinvävd akrylmatta av högsta kvalitet
Akrylfiber - även känt som konstull - är en syntetfiber som påminner väldigt mycket om ull i utseende och känsla. Akrylmattor har ofta ett lyxigt utseende och är avvisande mot smuts och fläckar, vilket gör att de är mycket lätta att underhålla och rengöra. Perfekt både för hem och offentlig miljö. I motsats till mattor i ull är akrylmattor ej mottagliga för mal vilket eliminerar att dessa skador uppstår i framtiden. Färgerna kan också återges bättre och de motstår dessutom blekning i solljus.

Det finns ett fåtal designers som är så innovativa och djärva att deras namn blir kända hos allmänheten. En av dessa är formgivaren Pierre Cardin. Pierre Cardin föddes år 1922 i Italien, växte upp i Frankrike och lyckades skapa ett internationellt varumärke med en imponerande bredd av produkter. Cardin har formgivit produkter under ett flertal årtionden och i så skilda områden som kläder, cyklar, mattor, möbler och inredningsdetaljer - alla i Pierre Cardins signaturstil.

Cardin tog tidigt inspiration från andra länder och kulturer för att kunna bibehålla sin innovativa och nyskapande formgivning. Cardin applicerade sin distinkta och spännande stil på varje produkt som han formgav. Cardins mattdesign utmärks av en kombination av geometriska mönster och stilistiska element hämtade från mitten av 1900-talet. Alla mattor från Pierre Cardin är utsmyckade med en invävd inskription med designerns signatur för att symbolisera varumärkets tradition, historia och kvalitet.

Egenskaper

VarumärkePIERRE CARDIN
Art.Nr.670275
Mått80x300 cm
Bredd80 cm
Längd300 cm
MaterialAkryl
TypMattor
FormRektangulär
Höjd12 mm
EAN-nr1111121730338