Krukväxter

Filtrera

198kr
2095kr
198
198
2095
2095

@plant

(25)

Kentiapalm/Förmakspalm

(1)

Olivträd

(1)

Yuccapalm

(2)

Doftdracena

(2)

Kantdracena

(2)

Fikonträd

(1)

Svärmorstunga

(1)

Flasklilja

(1)

Strandkastanj

(1)

Klätterkalla

(1)

Garderobsblomma

(1)

Kalathea

(1)

Gullranka

(1)

Fönsterfikus

(1)

Benjaminfikus

(1)

Nätaralia

(1)

Kroton

(1)

Paraplyaralia

(3)

Dracena

(1)

Aralia

(1)

70cm
180cm
70
70
180
180

Sortera

25 Produkter

Vanliga frågor

Kan jag ha krukväxter inomhus?
Hur ska jag tänka när jag placerar mina krukväxter?
Vilka inomhusplantor är lätta att sköta om?
Du har sett alla 25 produkter

Aldrig har det varit mer populärt med krukväxter och allt fler får upp ögonen för hur fint det blir med växter i hemmet. En fönsterbräda eller ett tomt hörn kan se väldigt tråkigt ut, men en grön växt livar genast upp. Köp krukväxter hos oss på Bygghemma och gör en investering för ditt hem. Tänk på att växterna kan passa in nästan precis överallt när du inreder med dem och inte bara på fönsterbrädan. Att låta dem hänga från amplar ger ett dekorativt och ombonat intryck, eller att låta en stor golvväxt fylla upp ett tomt hörn. En stor krukväxt kan dessutom bli en riktigt fin present till någon, som lever i många år med rätt skötsel.

Inred ditt hem med gröna växter

Både hemmet och kontoret får en trevligare känsla med lite fler växter som detaljer och de är inte bara snygga, utan de bidrar också till en bättre luft i rummet. Vi har både större och mindre växter som passar bra tillsammans. En växt med lite mer rundade blad kan till exempel framhävas bättre bredvid en växt med raka blad. Så länge växterna får tillräckligt med ljus kan du placera dem nästan vart som helst – på golvet, i bokhyllor, hängandes från taket eller på piedestaler. Endast fantasin och ljusinsläppet sätter gränser. Du kan också välja att placera alla växter på ett och samma ställe i rummet, eller sprida ut dem över hela.

Beställ växter enkelt hemifrån

Hos oss på Bygghemma.se beställer du enkelt hem dina krukväxter online. På vår hemsida kan du snabbt och smidigt se vilka växter vi erbjuder, hur de ser ut och framförallt hur du på bästa sätt tar hand om dem när de kommer hem till dig. Låt dig inspireras att fylla upp alla tomma ytor med gröna växter i olika storlekar och former.