Benjaminfikus Danielle 3 st/kruka

Benjaminfikus Danielle 3 st/kruka
Benjaminfikus Danielle 3 st/kruka
Rek. pris  714 kr
Du sparar 65 kr
649 kr

Delbetala från 39 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fraktkostnad beräknas i varukorgen.

Beskrivning

Benjaminfikus Danielle 3 st/kruka är en klassisk krukväxt. Med sitt snygga buskiga växtsätt och täta bladverk skänker den grönska i både ljusa och halvskuggiga lägen, och om den trivs sätter den snabbt nya skott och bildar ett litet träd. Den trivs i varm och fuktig luft och vill gärna bli duschad över bladen flera gånger i veckan. Den är känslig för kyla och vill absolut inte utsättas för drag, så håll den gärna borta från öppna fönster.
Övrigt
- 3 plantor/kruka
- Låt torka lätt mellan rikliga vattningar
- Svag dos vår-höst, sedan 1 gång/månad

För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material.

Vi levererar dina krukväxter snyggt förpackat i separata lådor till närmsta utlämningsställe eller direkt till ditt kontor/arbetsplats med tempererade transporter. Växter förbättrar din inomhusmiljö både visuellt och som luftrenare. Växterna går direkt från odlaren hem till dig direkt. Du slipper jord i bilen och tid i affären. Njut av en bättre inomhusmiljö med kvalitétsväxter!

Egenskaper

Varumärke@Plant
Art.Nr.GTG40184
Leveranshöjd130-140 cm
Krukstorlek25-27 cm
LägeHalvskugga-ljust
TypBenjaminfikus
Latinskt NamnFicus benjamina 'Danielle'