Guldpalm

Guldpalm
Guldpalm
Rek. pris  654 kr
595 kr

Delbetala från 36 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fraktkostnad beräknas i varukorgen.

Beskrivning

Guldpalm är en mycket populär, lättskött palm med gulgröna flikiga blad på toppen av flera långa stammar. Bladen är väldigt dekorativa och kan förutom att användas som krukväxt användas i snittarangemang eller som en enkel grön inredningsdetalj i stora glasvaser. Plantan trivs som solitär med gott om plats att bre ut sina blad på, och står gärna vid ljusa fönster utan direkt sol. Guldpalmen kan även njutas av utomhus under sommaren i välventilerade uterum eller på trädäcket, och placeras gärna i halvskugga även där. När palmen stannar av i växten kan man prova att plantera om den om du önskar större storlek. Plantera då om den med rötterna i samma höjd, inte för djupt, och fyll på med mer jord runt om.
Övrigt
- Låt torka lätt mellan rejäla vattningar
- Näring: svag dos vår-höst, sedan 1 gång/månad

För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material.

Vi levererar dina krukväxter snyggt förpackat i separata lådor till närmsta utlämningsställe eller direkt till ditt kontor/arbetsplats med tempererade transporter. Växter förbättrar din inomhusmiljö både visuellt och som luftrenare. Växterna går direkt från odlaren hem till dig direkt. Du slipper jord i bilen och tid i affären. Njut av en bättre inomhusmiljö med kvalitétsväxter!

Egenskaper

Varumärke@Plant
Art.Nr.GTG40180
Leveranshöjd110-120 cm
Krukstorlek22-24 cm
LägeLjust/Ej full sol
TypGuldpalm
Latinskt NamnDypsis lutescens