Ring oss på 020-25 00 25
  • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
  • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
0
0 kr

Kalathea Zebrina

Kalathea Zebrina
Kalathea Zebrina
279 kr
Lagervara 
Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fraktkostnad beräknas i varukorgen.

Beskrivning

Kalathea Zebrina är en vacker krukväxt. Du som tycker om gröna växter, har säkert upptäckt kalateorna. De kommer i en mängd olika variationer, men det som kännetecknar dem alla är dem dekorativa mönster och färgsprakande nyanserna på bladverket. De allra flesta sorterna växer rakt upprätt, några få breder ut sig med grågröna, blanka, spetsnupna blad med nervmönster i mörka streck och med den karakteristiskt purpurfärgade undersidan. Växten trivs allra bäst i lägen som liknar deras naturliga miljö, alltså varmt och fuktigt. Detta löser man bäst med självvattnande krukor eller andra anordningar som håller jämn fuktighet. Ju mer ljus plantan får, desto mer framträdande blir mönstret och färgerna på bladen.
Övrigt
- Bevattning: medel, hålls lätt fuktig
- Näring: svag dos vår-höst, sedan 1 gång/månad

För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material.

Vi levererar dina krukväxter snyggt förpackat i separata lådor till närmsta utlämningsställe eller direkt till ditt kontor/arbetsplats med tempererade transporter. Växter förbättrar din inomhusmiljö både visuellt och som luftrenare. Växterna går direkt från odlaren hem till dig direkt. Du slipper jord i bilen och tid i affären. Njut av en bättre inomhusmiljö med kvalitétsväxter!

Egenskaper

Varumärke@Plant
Art.Nr.GTG40166
Leveranshöjd75 cm
Krukstorlek19 cm
LägeHalvskugga-ljust
TypKalathea
Latinskt NamnCalathea Zebrina