Yuccapalm Grenad

Yuccapalm Grenad
Yuccapalm Grenad
Rek. pris  874 kr
795 kr

Delbetala från 48 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fraktkostnad beräknas i varukorgen.

Beskrivning

Yuccapalm Grenad är en av våra mest kända krukväxter. Den är tålig, snygg och lätt att sköta, fast dess naturliga omgivningar skiljer sig mycket från dem vi har här i Norden. Under sommaren flyttar den gärna ut efter en omplantering i ny jord för att växa till sig, och den kan beskäras efter behov för att få det utseendet man vill ha. Under vintern vill den stå i ett ljust läge och behöver bara ha sparsamt med vatten. För att behålla den mörkt gröna färgen på de svärdliknande bladen kan den vattnas med mild näringslösning under sommaren. När den trivs kan den blomma med vita, bollformade blommor.
Övrigt
- Grenad
- Bevattning: låt torka ur mellan vattningarna
- Näring: halv dos under ljusa halvåret

För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material.

Vi levererar dina krukväxter snyggt förpackat i separata lådor till närmsta utlämningsställe eller direkt till ditt kontor/arbetsplats med tempererade transporter. Växter förbättrar din inomhusmiljö både visuellt och som luftrenare. Växterna går direkt från odlaren hem till dig direkt. Du slipper jord i bilen och tid i affären. Njut av en bättre inomhusmiljö med kvalitétsväxter!

Egenskaper

Varumärke@Plant
Art.Nr.GTG40207
Leveranshöjd90-100 cm
Krukstorlek22-24 cm
LägeHalvskugga till full sol
TypYuccapalm
Latinskt NamnYucca