Barnsäng & juniorsäng

Filtrera

1666kr
2547kr
1666
1666
2547
2547

troll

(3)

Vit

(2)

Grå

(1)

Sortera

3 Produkter

Spjälsäng Troll Lux

Förväntas åter i lager 2021-08-13

Vanliga frågor

Hur montera jag ihop min barnsäng?
Vilket material bör sängen vara tillverkad i?
Du har sett alla 3 produkter

Alla människor vill sova gott under nätterna och för barn är det ännu viktigare att ha en skön och bekväm barnsäng. Under de yngre åren så utvecklas både kroppen och hjärnan mycket snabbt, vilket gör att vilan är extra nödvändig.

Hitta rätt barnsäng

När du söker efter en ny barnsäng är det mycket som behöver stämma för att sängen ska bli ett bra köp. Sängen måste vara tillräckligt stor för att barnet ska kunna röra sig fritt under nätterna, men samtidigt trygg och säker för barnet. Det är också viktigt att tänka på att sängen ska passa in där den ska stå, både när det gäller storleken och när det gäller hur den ser ut. Behöver man förvaring finns varianter med lådor under som är väldigt praktiska om man har ont om plats hemma. Tänk också på att inte köpa för kort säng, så att barnet har något att växa i. Hos bygghemma.se finner du ett flertal barn- och juniorsängar som passar från en relativt låg ålder och köper du barnsäng online får du dessutom sängen levererad direkt hem till dig.

Montering av barnsäng

Har man inte monterat ihop en säng tidigare kan det kännas knöligt och svårt. Det är många delar som ska sitta rätt för att sängen ska vara säker för barnet och många skruvar som ska hitta rätt plats. När du köper barnsäng från bygghemma.se får du med enkla och detaljerade beskrivningar för hur du bygger ihop sängen och kommer lyckas med processen i ett nafs. Trots att sängarna är tåliga är det fördelaktigt att bygga ihop sängen på en matta eller annat mjukt underlag, t.ex. handdukar. På så sätt förhindrar du att eventuella smulor eller grus på golvet skapar repor på sängens ytskikt.