Barnsäng & juniorsäng

Filtrera

2 269 kr

8 495 kr

2269
2269
8495
8495

Visa endast kampanjartiklar

(5)

sky furniture

(5)

step2

(1)

Blå

(2)

Rosa

(2)

Svart

(1)

Röd

(1)

Barnsäng

(5)

Säng

(1)

Endast snabbleverans

(5)

Sortera

6 Produkter

Barnsäng Sky Furniture Piratskepp

Barnsäng Sky Furniture Piratskepp

4 139 kr4 600:-

10%

tom 31/8

Barnsäng Sky Furniture Jeep

Barnsäng Sky Furniture Jeep

4 139 kr4 600:-

10%

tom 31/8

Säng Step2 Z06 Corvette

Säng Step2 Z06 Corvette

8 495 kr

Leveranstid 2-3 veckor

Barnsäng Sky Furniture Racing Blå

Barnsäng Sky Furniture Racing Blå

3 099 kr3 450:-

10%

tom 31/8

Du har sett alla 6 produkter

Alla människor vill sova gott under nätterna och för barn är det ännu viktigare att ha en skön och bekväm barnsäng. Under de yngre åren så utvecklas både kroppen och hjärnan mycket snabbt, vilket gör att vilan är extra nödvändig.

Hitta rätt barnsäng

När du söker efter en ny barnsäng är det mycket som behöver stämma för att sängen ska bli ett bra köp. Sängen måste vara tillräckligt stor för att barnet ska kunna röra sig fritt under nätterna, men samtidigt trygg och säker för barnet. Det är också viktigt att tänka på att sängen ska passa in där den ska stå, både när det gäller storleken och när det gäller hur den ser ut. Behöver man förvaring finns varianter med lådor under som är väldigt praktiska om man har ont om plats hemma. Tänk också på att inte köpa för kort säng, så att barnet har något att växa i. Hos bygghemma.se finner du ett flertal barn- och juniorsängar som passar från en relativt låg ålder och köper du barnsäng online får du dessutom sängen levererad direkt hem till dig.

Montera ihop din barnsäng

De allra flesta människor har någon gång tampats med en möbel som känns omöjlig att bygga ihop. Delarna hamnar på fel plats och när möbeln är klar är man oförstående till varför det finns så många muttrar och skruvar kvar. Har du bestämt dig för att köpa barnsäng online från bygghemma.se så slipper du detta problem och har sängen monterad innan det är dags för läggning. En detaljerad monteringsanvisning följer med din beställning och får du problem kan du alltid kontakta Bygghemmas kundtjänst via mail eller telefon. Utöver en professionell och trevlig support får du även vägledning och råd för att hitta rätt produkt för just dig och ditt barn. Vänta inte längre! Köp billig barnsäng online och ta del av en bra produkt där man inte har tullat på kvaliteten.

Barnsäng - så väljer du rätt

Vilket material bör sängen vara tillverkad i?

Det finns ingen regel som säger vad en barnsäng behöver vara tillverkad i för att vara säker och fungera som den ska. Många föräldrar uppskattar barnsängar som är tillverkade i trä, eftersom materialet är mycket slitstarkt och håller i många, många år. Trä är dessutom ett miljövänligt material, vilket gör denna typ av säng perfekt för den miljömedvetne. Är du på jakt efter mer annorlunda barnsängar kan du dock få vara beredd på att sängarna oftast är tillverkade av plast. En säng i plast behöver inte ha sämre hållbarhet än någon annan och det ger naturligtvis tillverkaren större frihet vad gäller form och design.

Handla online eller i butik?

Hur man väljer att inhandla sin barnsäng är upp till var och en att bestämma. Det blir mer och mer vanligt att handla barnsängar på nätet. Den största fördelen med att handla stora och tyngre saker online, som till exempel möbler, är nog att du kan få din produkt levererad direkt till ditt hem och slipper bära och släpa själv. Det finns mycket information om varje produkt och bra bilder så man behöver inte heller vara orolig för att varan inte ska motsvara förväntningarna. Under varje produkt finner du exakta mått, bilder och detaljerade beskrivningar, så att du kan känna dig säker på ditt köp.

Hur stor ska sängen vara?

Hur stor barnsängen ska vara beror självklart på hur lång och stor ditt barn är, samt hur länge man planerar att barnet ska använda sängen. För den som gillar att byta inredning ofta kanske sängen ständigt byts ut och i dessa fall är längden på sängen sällan ett problem. Dock är det inte så vanligt att man byter ut större möbler varje gång man vill göra en förändring i hemmet och i sådana fall är det viktigt att man väljer en säng som passar under en längre period. Mindre barn föredrar oftast om sängen inte känns alldeles för stor och ensam, medan större barn tycker det ökade utrymmet är fantastiskt bekvämt.

Montering av barnsäng

Har man inte monterat ihop en säng tidigare kan det kännas knöligt och svårt. Det är många delar som ska sitta rätt för att sängen ska vara säker för barnet och många skruvar som ska hitta rätt plats. När du köper barnsäng från bygghemma.se får du med enkla och detaljerade beskrivningar för hur du bygger ihop sängen och kommer lyckas med processen i ett nafs. Trots att sängarna är tåliga är det fördelaktigt att bygga ihop sängen på en matta eller annat mjukt underlag, t.ex. handdukar. På så sätt förhindrar du att eventuella smulor eller grus på golvet skapar repor på sängens ytskikt.