Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Skrivbord barn

  Barn som läser böcker eller gör sina läxor förtjänar att ha en ergonomisk och trevlig arbetsplats. Att skaffa ett skrivbord gör att barnet får en yta som är deras alldeles egen, och det i sin tur kan göra att de har lättare att koncentrera sig. Ett skrivbord kan också användas till att pyssla, rita eller måla på. Hos oss på bygghemma.se kan du hitta billiga skrivbord till barn som både är stilrena och funktionella. En dylik möbel i barnrummet ger också fler avställningsytor och förvaringsmöjligheter. De produkter man kan välja mellan håller alltid en hög kvalitet och är speciellt framtagna för olika arbetssituationer.

  Läs mer...
  Visar 0 av 0 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet

   Hittade tyvärr inga produkter som matchade ditt urval.

   Hur man väljer ett skrivbord för barn

   När man skall köpa ett skrivbord till sitt barn kan man fundera över hur mycket förvaringsutrymmen man behöver. Det finns skrivbord med lådor som gör det möjligt att få bort böcker och papper från ytan. Skrivbord för barn är vanligtvis något mindre än modeller för vuxna. Det är bra att se över hur stort bordet får vara utgående från rummet det skall användas i. Det är klokt att välja en modell och en färg på skrivbordet som passar bra ihop med resten av inredningen i rummet. Att montera ihop skrivborden är enkelt oavsett vilken modell man väljer. Det gör man enklast genom att följa de instruktioner som följer med leveransen.

   Hos oss finns allt du behöver

   När du behöver något till ditt hem kan du alltid vända dig till oss på bygghemma.se. Vi har ett stort utbud av produkter som gör vardagslivet enklare. När det är dags att köpa skrivbord till barn är vi det självklara valet tack vare våra många år inom byggvaruhandeln. Har du några frågor om ditt köp är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.