Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Reclinerfåtölj

  Att ha bekväma sittplatser där hemma är viktigt. De skall vara avlastande för kroppen och tillåta att så många muskler som möjligt kan slappna av. En reclinerfåtölj är tacksam för kroppen eftersom man själv kan justera dess vinklar efter önskemål. Det gör att den här typen av fåtölj passar både när man vill titta på TV, läsa en bok eller ta en tupplur. Köp reclinerfåtölj hos oss på bygghemma.se för att få en fåtölj som hjälper dig slappna av ordentligt. De produkter du hittar hos oss håller en hög kvalitet och du är garanterad det bästa materialet och en lång hållbarhet.

  Läs mer...
  Visar 0 av 0 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet

   Hittade tyvärr inga produkter som matchade ditt urval.

   Hur man väljer sin reclinerfåtölj

   När man skall köpa en reclinerfåtölj finns det några saker som är bra att fundera på innan man bestämmer sig. Först och främst kan man fundera på vilket material man önskar att ytan på fåtöljen skall vara tillverkad av. Det är viktigt att man kan rengöra materialet på ett enkelt sätt så fåtöljen hålls fräsch längre. Många reclinerfåtöljer tillverkas av läder eller konstläder, som är ett tacksamt material. Innan man bestämmer sig för vilken fåtölj man vill ha skall man fundera över de olika funktionerna. Man behöver välja hur många delar av fåtöljen man själv kan justera. Det vanligaste med den här typen av fåtöljer är att man kan justera både ryggstödet och fotstödet, men det finns även modeller som exempelvis har ett separat nackstöd eller en speciell fothylla.

   Hitta din nya favoritmöbel på nätet

   Vi på bygghemma.se vill att våra kunder skall trivas hemma. Därför har vi ett stort sortiment av möbler som både är snygga och bekväma. Du kan enkelt köpa din nya reclinerfåtölj online hos oss. Genom att handla på nätet sparar du tid och energi eftersom du inte behöver leta runt i affärer för att hitta rätt. När du beställer en reclinerfåtölj från oss kommer du få en ny och självklar viloplats i ditt hem!