Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Reclinerfåtölj | Bekväm fåtölj med recliner

Filtrera

3499kr
12658kr

Visa enbart nyheter

(1)

72cm
140cm

bloomington

(2)

hagagruppen

(5)

in living

(4)

manor house

(1)

scandinavian choice

(5)

venture home

(2)

88cm
112cm

Grå

(9)

Svart

(2)

Svart/Brun

(1)

Grafitgrå

(1)

Mörkgrå

(1)

Svart/Grå

(1)

Ljusbrun

(1)

Ljusgrå

(1)

Beige

(1)

Brun

(1)

Orange

(1)

Svart Konstläder

(1)

Sortera

19 Produkter

Du har sett alla 19 produkter

Vanliga frågor om

Vad är en reclinerfåtölj?
Var kan jag placera min recliner?
För vem passar en reclinerfåtölj?

Att sitta bekvämt där hemma är viktigt för både kropp och knopp. Med en bekväm reclinerfåtölj får du dessutom avkoppling på just ditt sätt.

Sittvänliga fåtöljer för äldre

En fåtölj ska vara avlastande för kroppen och tillåta så många muskler som möjligt att slappna av. Den ska även vara sittvänlig om du är äldre och har svårt att ta dig upp och ner i fåtöljen. Just en reclinerfåtölj är tacksam för kroppen eftersom du själv kan justera dess vinklar efter önskemål. Det gör att den här typen av fåtölj passar både när du vill titta på TV, läsa en bok eller ta en tupplur.

Hos oss på Bygghemma hittar du flera reclinerfåtöljer att välja mellan i färger, material och storlekar så det passar just ditt hem. Här hittar du reclinerfåtöljer i både tyg, och konstläder, samt ljusa eller mörka toner. Oavsett om du vill ha en fåtölj bara för dig själv eller en reclinersoffa för flera att koppla av samtidigt så hittar du det hos oss – och du kan alltid vara säker att de håller en hög kvalitet med lång hållbarhet.

Att tänka på vid val av fåtölj med recliner

När du ska köpa en fåtölj med recliner finns det några saker som är bra att fundera på innan du bestämmer dig. Först bör du fundera på vilket material du vill att fåtöljen ska vara tillverkad av. Vilken stil har du i ditt hem, hur kommer du använda fåtöljen och vem kommer mer finns i hemmet? Har du barn eller djur är det extra viktigt att välja ett material som är lätt att rengöra så fåtöljen håller sig fräsch länge. Många reclinerfåtöljer tillverkas av läder eller konstläder som är ett tacksamt material för de flesta hem, och är lättare att rengöra. Föredrar du något mjukare som passar året runt (även med bara ben) bör du välja en fåtölj i tyg, men ha i åtanke att det är något svårare att rengöra.

Nästa sak att fundera över är vilka funktioner du vill ha på din reclinerfåtölj. Vilka delar vill du kunna justera? Den vanligaste varianten ger dig möjlighet att både justera ryggstöd och fotstöd i samma rörelse. Det finns även modeller som kan justeras separat, har en speciell fothylla eller ett justerbart nackstöd. Med dessa tips tror vi att du kommer hitta en reclinerfåtölj som passar just dig, och som skapar en ny och självklar viloplats i ditt hem!