Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
TV-bänk Venture Home Riverside

TV-bänk Venture Home
Riverside

Nyhet

fr.1 169 kr
Välj Färg
Lagervara  - Levereras normalt inom 4-7 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Riverside är en elegant tv-bänk i stål som inte bara kommer bära din Tv utan även tillföra en stilren inredning till ditt hem!
Varumärke

Beskrivning

Riverside är en elegant tv-bänk i stål som inte bara kommer bära din Tv utan även tillföra en stilren inredning till ditt hem!
Den här Tv-bänken är skapad med hållbart stål och kombinerar minimalistisk stil med funktionalitet för att ge dig den ultimata vardagsrums- och TV-upplevelsen. Den rektangulära toppskivan och det smala underredet i stål skapar en luftig atmosfär i rummet. Det känns som om din TV svävar i luften, vilket ger dig en känsla av rymd och öppenhet.

Den har även smart förvaring. Under toppskivan döljer sig en smart och diskret förvaringshylla. Här kan du enkelt organisera och förvara alla dina TV-tillbehör - från fjärrkontroller till spelkonsoler - på ett snyggt och prydligt sätt.

Men kanske framför allt är Riverside Tv-bänken inte bara en förvaringslösning, den är också en snygg inredningsdetalj. Stålkonstruktionen ger en modern och sofistikerad känsla till ditt rum. Det är inte bara en Tv-bänk, det är ett konstverk som kommer att lyfta hela din inredning. Så köp din idag och se hur den sömlöst smälter in i det moderna hemmet!

Egenskaper

VarumärkeVenture Home
Art.Nr.30138-100V
FärgBeige, Svart
Bredd120 cm
Höjd40 cm
Djup40 cm
MaterialStål
TypTV-bänk
SerieRiverside
AnvändningsområdeInomhus