Pall med förvaring

Filtrera

2 195 kr

3 195 kr

2195
2195
3195
3195

Grå

(2)

scandinavian choice

(3)

Endast snabbleverans

(3)

Fotpall

(1)

Sortera

3 Produkter

Du har sett alla 3 produkter

Vad kan vara mer praktiskt än en pall med förvaring? Samtidigt som man får en sittplats får man ett förvaringsutrymme, det är ju toppen eller hur? Online hos oss på bygghemma.se har vi pall med förvaring för dig som behöver både sittplats och utökad förvaring hemma. Kolla in vårt billiga utbud och köp din pall hos oss idag!

Vad har ni för modeller på era pallar?

Hos oss har vi några olika modeller av pallar med förvaring. Några lite mindre och nättare varianter för dig som bor trångt, men även mer generösa modeller med riktigt gott om förvaringsutrymme. Samtliga har praktisk förvaring i sig som passar perfekt när du vill få undan saker, filtar eller tidningar till exempel.

Var kan jag ställa en pall med förvaring?

Våra pallar passar in i de flesta rum där du upplever att det finns behov för både extra förvaring och extra sittplatser. Vad sägs om sovrummet, hallen eller i klädkammaren kanske?

Behöver jag tänka på något inför mitt köp?

Storleken är förstås viktig, liksom vilken du stil du helst föredrar. Behöver du en mindre förvaringspall som sväljer lagom mycket utan att ta upp för mycket plats, eller önskar du en större variant? Vad du är i behov av skulle vi säga och vilken färg du tycker bäst om.

Behöver jag köpa till något?

Nej det behöver du inte, allt följer med som du behöver till din förvaringspall. Fråga oss här på bygghemma.se om du behöver hjälp med ditt köp av pall, vi finns här för dig.