Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Hallmöbler

  Pris
  590 kr
  590 kr
  1 519 kr
  1 519 kr
  Varumärke
  Färg
  Typ
  Leveranstid

  Tamburmajor

  Om du gillar att ha ordning och reda och var sak på sin plats gäller det att välja rätt förvaring. Köp tamburmajor om du gillar att ha det lite extra snyggt i hallen! Den ger både en härlig känsla av ombonat samtidigt som det går att hänga av sig många klädesplagg på den. Den ger utrymme för att använda väggytan till annat än att hänga kläder och skapar utrymme för mycket kreativitet i hallen. Den är dessutom lätt att flytta och du får helt enkelt en bra förvaringsmöbel till ett bra pris. Den går givetvis att använda även i sovrummet för att hänga upp kläder på.

  Läs mer...
  Visar 4 av 4 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Gå till produkt
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Varav 2 färger:
  Svart
  Vit
  Gå till produkt
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Gå till produkt
  byrydens.jpgFinns i fler färger
  fr.1 519 kr
  1 599 kr
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Varav 2 färger:
  Svart
  Vit
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Personlig möbel som skapar stämning

  En tamburmajor ger ofta hallen mer karaktär än en garderob eller traditionell hatthylla gör. Den är tidlös även om tankarna ofta tar en tillbaka till tidigt 1900-tal. Många som har en tamburmajor tycker ofta att den är praktisk. Det är enkelt att hänga av sig kläder och det får plats många klädesplagg på en liten yta, är det som oftast sägs om den. Det finns många olika designer att välja på och att hitta en som passar i var mans hem går alltid. Det finns tamburmajorer både för den lilla ettan och för den stora familjen med många barn. Det är en populär och tidlös klassiker som går att köpa till bra pris.

  Förnya din hall till bra pris!

  Det är enkelt att förnya sitt hem med en tamburmajor. Den kan användas för att ge ett rum ny charm. För att hitta sin egen stil är det bra att tänka igenom köpet innan. Idag är det enkelt att köpa en tamburmajor online. Den får plats i alla utrymmen och att beställa hem är ofta mer prisvärt. Den hjälper dig helt enkelt på vägen mot att skapa ditt drömhem.