Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Tamburmajor | Praktiska klädbetjänter

Du har sett alla 4 produkter

Vanliga frågor om

Hur använder jag en tamburmajor?
Vilka fördelar har en tamburmajor?
Varför är det bra att ha en tamburmajor?

Håll kläder och jackor på sin plats med en praktisk tamburmajor. Det är ett enkelt och lekfullt sätt att förvara på och fungerar lika fint i hallen som i sovrummet.

Skapa personlig stämning med en tamburmajor

En tamburmajor håller inte bara ytterplagg och kläder i ordning i hallen. Du skapar en mer ombonad känsla när dina personliga plagg hängs upp på ett mer vardagligt vis, till skillnad från traditionella vägghängda hatthyllor och garderober som annars har tendens att se lite strikta och tråkiga ut. En tamburmajor är tidlös även om tankarna ofta tar oss tillbaka till tidigt 1900-tal. Det är en förvaringsmöbel som ger karaktär till ditt hem, oavsett om det är i sovrummet, badrummet eller hallen.

Det finns olika modeller och storlekar att välja på för att hitta en klädbetjänt som passar just din stil och hem. Oavsett om du behöver förvaring till en hel familj eller för mindre kläder till enrumslägenheten.

Praktisk flyttbar klädbetjänt

En tamburmajor passar perfekt att hänga många plagg på då det ofta finns många krokar på flera olika höjder. Barnen kan hänga av sina plagg på de lägre hängarna medans vuxna väljer de översta. Eller det kanske passar bättre att hänga väskor, accessoarer och paraply i en höjd och jackorna i andra – det är du som sätter reglerna på hur du ska använda denna praktiska möbel. Tamburmajoren är känd för att effektivt kunna förvara många plagg på en liten yta.

Fördelen med en tamburmajor är också att den är flyttbar. Du slipper hål i väggarna och kan lätt flytta runt hängaren i hallen eller sovrummet där den passar bäst. Behöver du extra förvaring i hallen när festen stundar är det ypperligt att flytta ut denna från sovrummet och ge gästerna extra plats att hänga av sig.