Klädskåp

Filtrera

1 395 kr

8 995 kr

1395
1395
8995
8995

Vit

(42)

Trä/natur

(17)

Svart

(11)

Grå

(6)

Brun

(5)

Grön

(1)

Lila

(1)

bloomington

(10)

in living

(24)

scandinavian choice

(31)

Garderob

(60)

Förvaringssystem

(5)

Endast snabbleverans

(18)

Sortera

65 Produkter

Garderob In Living Norton

Garderob In Living Norton

fr.3 495 kr

Leveranstid 2-3 veckor

Du har sett 36 av 65 produkter
1 av 2

Inget hem är komplett utan en möbel som man kan hänga upp och förvara kläderna i. För att dina fina kläder ska hålla sig i gott skick länge är det viktigt att du sköter om och vårdar dem på rätt sätt. Genom att hänga upp eller vika ihop dina kläder och placera dem i ett klädskåp skyddas de bland annat mot skadedjur och solblekning. Det gör även att hemmet ser prydligare och trevligare ut när alla kläder ligger där de ska. När du väljer att köpa ett klädskåp online här på Bygghemma kan du välja mellan olika storlekar för att hitta det som passar dig perfekt.

Smarta och praktiska förvaringslösningar

Klädskåp kan se lite olika ut både på in- och utsidan, men i moderna modeller brukar det för det mesta finnas en stång där man kan hänga upp kläderna på galgar samt lådor eller hyllor i underdelen. Det ger praktiska förvaringsmöjligheter som passar de flesta. En del garderober har en slimmad design som även får plats i mindre rum, men om du har mycket kläder finns det givetvis stora garderober att välja på också. Var noggrann med att mäta det utrymme där du vill att garderoben ska stå och jämför sedan med måtten som finns vid varje produktbeskrivning. På så sätt kan du vara säker på att garderoben passar där du vill ha den.

Ta hand om dina kläder

Ett klädskåp är inte bara praktiskt, utan det är även en vacker möbel som gör så att hemmet känns komplett. Det är även en möbel som man byter ut ganska sällan så därför är det viktigt att investera i ett som håller bra kvalitet. I vårt sortiment med billiga klädskåp hittar du produkter som har valts ut tack vare dess prisvärda kvalitet. Ta hand om dina favoritplagg genom att placera dem i ett vackert klädskåp.