Kontinentalsäng

Filtrera

8 839 kr

16 719 kr

4295
8839
16719
25009

Visa endast kampanjartiklar

(3)

airbreeze

(1)

scandinavian choice

(45)

sky furniture

(10)

stjärnbädden

(3)

Svart

(3)

Beige

(3)

Blå

(3)

Brun

(3)

120 cm

180 cm

80
120
180
210

Lynx

(1)

Orion

(1)

Vega

(1)

Endast snabbleverans

(3)

Sortera

3 Produkter

Sängpaket StjärnBädden Kontinentalsäng Lynx

Sängpaket StjärnBädden Kontinentalsäng Lynx

fr.14 409 krRek.18 015:-

Kampanj

tom 2/5

Sängpaket StjärnBädden Kontinentalsäng Vega

Sängpaket StjärnBädden Kontinentalsäng Vega

fr.8 839 krRek.11 050:-

Kampanj

tom 2/5

Sängpaket StjärnBädden Kontinentalsäng Orion

Sängpaket StjärnBädden Kontinentalsäng Orion

fr.11 119 krRek.13 910:-

Kampanj

tom 2/5

Vanliga frågor

Hur vet jag vilken madrass jag skall ha?
Är det svårt att köpa säng på nätet?
Vad är en kontinentalsäng?
Hur stor säng behöver jag?
Du har sett alla 3 produkter

För att din vardag skall fortlöpa så smidigt som möjligt och för att du skall klara av såväl ditt arbete som socialt umgänge med vännerna är det viktigt att du sover bra på nätterna. Med en kontinentalsäng i ditt sovrum blir nattsömnen bättre än någonsin.

Innan du beställer din nya kontinentalsäng

Det finns en hel del du bör tänka på innan du skall köpa kontinentalsäng. Dels bör du fundera på hur stort rummet är. Får du plats med en större dubbelsäng eller räcker det kanske med en modell av mindre storlek? Sover du ensam eller med en partner? Du bör även fundera på din inredningsstil och hur sovrummet ser ut. Idag finns det nämligen ett stort antal modeller att välja mellan och en grå säng med matchande sänggavel kanske passar bättre än en svart. Om du behöver extra förvaring finns det också modeller med utdragbara lådor i det annars tomma utrymmet mellan madrassen och golvet. När du väl har tänkt igenom ditt beslut ordentligt kommer det vara lättare än någonsin att hitta en kontinentalsäng som uppfyller alla dina krav och önskemål.

Välj en kontinentalsäng med snygg design

Förr kunde det vara svårt att hitta en säng som var både komfortabel och estetiskt tilltalande, idag ser dock marknaden något annorlunda ut. Nu har du nämligen inga problem med att hitta en prisvärd kontinentalsäng som både garanterar en god natts sömn och smälter in i hemmets övriga inredning. Köper du dessutom din nya kontinentalsäng online blir valmöjligheterna ännu större. Här är det dessutom enklare att få en bra överblick över de olika modellerna som finns tillgängliga samt jämföra dem mot varandra. Till din nya säng kan du också välja en passande sänggavel, med eller utan nackkuddar, i en rad olika färger. På så vis hittar du snart en vacker möbel som uppfyller alla dina behov. Tänk på att du kan behöva bärhjälp för att få din nya säng på plats.