Kontinentalsäng

Filtrera

3 995 kr

24 999 kr

3995
3995
24999
24999

Visa endast kampanjartiklar

(4)

Grå

(33)

Svart

(22)

Beige

(5)

Blå

(5)

Brun

(3)

airbreeze

(1)

scandinavian choice

(38)

stjärnbädden

(3)

90 cm

210 cm

90
90
210
210

Dream

(2)

Edison

(4)

Eksjö

(1)

Eksjö Lyx

(1)

Elegans

(4)

Enzo

(1)

George

(4)

Happy

(3)

Hilton

(4)

Lynx

(1)

Meja

(1)

Montana

(2)

Orion

(1)

Queen

(1)

Sleepy

(1)

Superior

(6)

Vega

(1)

Zen Lyx

(1)

Endast snabbleverans

(38)

Sortera

42 Produkter

Sängpaket AirBreeze Kontinentalsäng
Beige
Ljusgrå
Svart

Sängpaket AirBreeze Kontinentalsäng

fr.15 899 kr24 495:-

35%

tom 31/7

Du har sett 36 av 42 produkter
1 av 2

För att din vardag skall fortlöpa så smidigt som möjligt och för att du skall klara av såväl ditt arbete som socialt umgänge med vännerna är det viktigt att du sover bra på nätterna. Med en kontinentalsäng i ditt sovrum blir nattsömnen bättre än någonsin.

Innan du beställer din nya kontinentalsäng

Det finns en hel del du bör tänka på innan du skall köpa kontinentalsäng. Dels bör du fundera på hur stort rummet är. Får du plats med en större dubbelsäng eller räcker det kanske med en modell av mindre storlek? Sover du ensam eller med en partner? Du bör även fundera på din inredningsstil och hur sovrummet ser ut. Idag finns det nämligen ett stort antal modeller att välja mellan och en grå säng med matchande sänggavel kanske passar bättre än en svart. Om du behöver extra förvaring finns det också modeller med utdragbara lådor i det annars tomma utrymmet mellan madrassen och golvet. När du väl har tänkt igenom ditt beslut ordentligt kommer det vara lättare än någonsin att hitta en kontinentalsäng som uppfyller alla dina krav och önskemål.

Välj en kontinentalsäng med snygg design

Förr kunde det vara svårt att hitta en säng som var både komfortabel och estetiskt tilltalande, idag ser dock marknaden något annorlunda ut. Nu har du nämligen inga problem med att hitta en prisvärd kontinentalsäng som både garanterar en god natts sömn och smälter in i hemmets övriga inredning. Köper du dessutom din nya kontinentalsäng online blir valmöjligheterna ännu större. Här är det dessutom enklare att få en bra överblick över de olika modellerna som finns tillgängliga samt jämföra dem mot varandra. Till din nya säng kan du också välja en passande sänggavel, med eller utan nackkuddar, i en rad olika färger. På så vis hittar du snart en vacker möbel som uppfyller alla dina behov. Tänk på att du kan behöva bärhjälp för att få din nya säng på plats.

Frågor du bör ställa dig innan du köper en kontinentalsäng

Vad är en kontinentalsäng?

En vanlig säng består oftast av en resårbotten och en bäddmadrass medan en kontinentalsäng är uppbyggd av hela tre lager. Här finner du såväl en resårbotten som en resårmadrass och en bäddmadrass. För att du skall få det mesta utav din nya säng väljer du själv vilken typ av madrass du vill ha och hur hård eller mjuk den skall vara. En mjuk kontinentalsäng kan passa dig som inte väger så mycket medan en hårdare modell kan vara lämplig för dig med ryggproblem eller liknande. Det finns dessutom madrasser tillverkade av material som både andas och transporterar bort fukt, allt för att du skall kunna sova så gott som möjligt.

Är det svårt att köpa säng på nätet?

Det behöver inte vara speciellt svårt att köpa din nya kontinentalsäng på nätet. Det viktigaste är att du är noggrann med dina efterforskningar så att du kan känna dig trygg med ditt köp. Det kan också vara en bra idé att jämföra din nya säng med din gamla. Om denna har känts bra under många år kan det vara smart att satsa på en liknande modell vid ett nytt köp. När du köper din nya kontinentalsäng online kan du dessutom sitta i lugn och ro framför datorn och bestämma dig för en modell du gillar. Du slipper köa i stressiga miljöer, istället lägger du bara din beställning när du har bestämt dig.

Hur vet jag vilken madrass jag skall ha?

Vilken madrass du skall ha beror till stor del på hur mycket du väger samt hur du sover på nätterna. En grundregel är att din ryggrad skall kunna ligga så rakt som bara möjligt. Om din madrass är för mjuk kommer du sjunka ner i sängen, är den istället för hård kommer du ligga och balansera ovanpå. Om du oftast sover på rygg bör din madrass vara lite mjukare, på så vis kommer dina skuldror sjunka ner ordentligt och din rygg få avlastning. Sover du istället på mage kan en hårdare madrass vara att rekommendera. Detta för att din mage och ditt bröst inte skall sjunka för djupt ner och i längden ge dig värk i nacke och svank.

Hur stor säng behöver jag?

Storleken på din nya kontinentalsäng beror dels på hur stor du själv är samt om du sover ensam eller inte. Sover du med en partner är det viktigt att ni både får ordentligt med plats så att inte en av er ligger vaken på nätterna. Rent längdmässigt skall du helst ha tio centimeter till godo mellan toppen på ditt huvud och huvudändan samt mellan dina fötter och fotändan. Sover ni två i sängen bör den ha en bredd på minst 160 centimeter medan en säng på mellan 120 och 140 centimeter passar utmärkt för dig som sover ensam. Självklart bör du också ha i åtanke hur stort sovrummet är.