Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Kontinentalsäng Drömvik Celine

Kontinentalsäng Drömvik
Celine

fr.10 999 kr

utvalda på

Kampanj

Välj Färg
Välj Bäddmått
Välj Ben
Välj Bäddmadrass
Välj Fasthet
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 399 kr

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Överstruket pris avser lägsta pris senaste 30 dagarna.

Kontinentalsäng Celine från Drömvik. Denna kontinentalsäng är klädd i exklusivt sammetstyg, vilket bidrar till en lyxig och ombonad känsla i ditt sovrum. Välj mellan olika trendiga färger.
Varumärke

Beskrivning

Kontinentalsäng Celine från Drömvik. Denna kontinentalsäng är klädd i exklusivt sammetstyg, vilket bidrar till en lyxig och ombonad känsla i ditt sovrum. Välj mellan olika trendiga färger.
Celine är en serie högkvalitativa kontinentalsängar med fantastisk sovkomfort och matchande snygga pikerade sänggavlar. Sängarna är klädda i exklusivt sammetstyg som finns i flera olika färger att välja mellan. Med en Celine-säng får du otrolig komfort och kvalitet, och du kommer längta efter att få krypa ner i sängen om kvällarna!

Välj sovkomfort
Med sängarna från Celine-serien väljer du själv vilken sovkomfort du önskar. Välj mellan en säng med fast, medel eller fast/medel komfort och anpassa på så vis sängen efter just dina behov och önskemål.

Resårbotten
Resårbotten består av bonellresår. Detta är ett system med tätt sittande fjädrar som är förankrade i varandra. Den här förankringen gör att trycket fördelas jämnt över hela resårpaketet. Bonellresåren bidrar på så vis till en stabil grund för din säng.

Resårmadrass
Resårmadrassen består av pocketfjädring i 7 zoner. Pocketsystemet är uppbyggt på så vis att var fjäder är placerad i en egen, mjuk påse som i sin tur sitter ihop med påsen bredvid. På så vis påverkas inte fjädrarna av varandra, och kan ge såväl god följsamhet som tryckavlastning.

Bäddmadrass med skum
Skön och behaglig bäddmadrass som består av skum.

Bäddmadrass med latex
Den här bäddmadrassen består av latex, vilket är ett elastiskt och formbart material som anpassar sig efter din kropp på ett otroligt sätt. Genom att verka tillbakatryckande där din kropp sjunker ner som djupast skapas ett motstånd som ger dig mycket bra komfort och stöd.

Bäddmadrass med memoryskum
Den här bäddmadrassen har en kärna av memoryskum, vilket har liknande egenskaper som en madrass i latex. Memoryskum anpassas och formas också efter din kropp, men utifrån din kroppsvärme. Detta innebär att den stödjer upp extra mycket på de kritiska tryckpunkterna som till exempel nacke, ländrygg och skuldror.

Egenskaper

VarumärkeDrömvik
Art.Nr.1243448B
FärgBeige, Grå, Svart
Bäddmått160x200, 180x200
Bredd160, 180 cm
Längd200 cm
BenBrun, Stål, Svarta träben
TypKontinentalsäng
SerieCeline
Garanti10 år
KvalitetPlus
Bäddmadrass ingårJa
Sänggavel ingårNej
BäddmadrassLatex, Memory, Memoryskum
FasthetFast, Fast/Mjuk, Medium, Medium/Fast, Medium/Mjuk, Mjuk