Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Ställbara sängar | Bekvämt med ställbar säng

Du har sett alla 1 produkter

Att sova gott på natten är viktigt för att man skall fungera optimalt under dagen och bibehålla en god hälsa. En av de saker som påverkar hur vi sover är vilken säng vi har. Din säng ska dina axlar och höfter ordentlig avlastning och hjälpa dig att slappna av. Med en ställbar säng kan du med ett enkelt knapptryck höja upp huvudänden för ett praktiskt ryggstöd så att du kan läsa din bok eller äta frukost i sängen utan att behöva trycka ut massor av kuddar bakom ryggen. En ställbar säng låter dig också höja fotdelen om så önskas. Alla ställbara sängar hos Bygghemma kommer från erkända tillverkare och håller en hög kvalitet. I sortimentet finns sängar av olika storlekar och med olika funktioner.

Ställbar säng - vad ska jag tänka på?

Utgå först och främst efter vilken storlek sängen ska ha, hos oss hittar du givetvis både enkel-och dubbelsängar som är ställbara. Säkerställ sedan att du väljer en madrass med rätt hårdhet. Vilken madrass du ska ha beror på hur mycket du väger och självklart också vad du tycker är skönast. Sist men inte minst ska du också precis som med andra möbler, välja en säng som du tycker är snygg. Till de flesta sängarna ingår en sänggavel och även sängben, så välj den som passar din stil och ditt sovrum allra bäst.

Ställbara sängar passar alla

Med en ställbar säng får du verkligen en flexibilitet som gör sängen användbar till mer än att bara att sova i. Med den ställbara huvuddelen är du bara ett knapptryck ifrån att ta dig en kopp kaffe och läsa tidningen bekvämt. Bygghemma har ett stort utbud av ställbara sängar så att du garanterat kan hitta en som passar dig och din budget.