Ställbar säng

Filtrera

9859kr
20299kr
9859
9859
20299
20299

Visa endast kampanjartiklar

(16)

airbreeze

(1)

sky furniture

(14)

stjärnbädden

(1)

Beige

(12)

Blå

(1)

Svart

(2)

Grå

(15)

Brun

(1)

Fast

(15)

Medium

(9)

Medium/Fast

(6)

Endast snabbleverans

(16)

120x200

(8)

180x200

(8)

Sortera

16 Produkter

Du har sett alla 16 produkter

Att sova gott på natten är viktigt för att man skall fungera optimalt under dagen. En av de saker som påverkar hur vi sover är vilken säng vi har. En bra säng skall ge kroppen precis det stöd som behövs för att man inte skall drabbas av smärta. Den skall också hjälpa en att slappna av så man inte behöver spänna kroppen i onödan. Vill du ge dig själv de bästa förutsättningarna för en god natts sömn kan du enkelt hitta ställbara sängar online hos oss på bygghemma.se. Alla produkter kommer från erkända tillverkare och håller en hög kvalitet. I sortimentet finns sängar av olika storlekar och med olika funktioner.

Hur man väljer en ställbar säng

När man skall välja en ställbar säng skall man börja med att fundera över hur stor sängen skall vara. Sängarna tillverkas både som enkla och dubbla. Det andra man behöver säkerställa är att man väljer en säng med rätt fasthet. En bra tumregel är att ju lättare man är desto fastare säng skall man ha, och ju tyngre man är desto mjukare säng skall man ha. Det är för att sängen skall ge rätt stöd åt kroppen. De flesta ställbara sängarna justeras med en fjärrkontroll, så man själv kan välja hur högt man vill höja huvudet eller fötterna. Den sista saken man kan ta i beaktande innan man väljer säng är hur man vill att den skall se ut. Precis som med andra möbler är det alltid att rekommendera att man väljer en modell man tycker är vacker.

Det enklaste sättet att köpa en ny säng

Vi på bygghemma.se vill att våra kunder skall kunna hitta de produkter de behöver snabbt och enkelt. Därför har vi ett stort utbud av möbler och andra produkter som behövs i varje hem. Hos oss kan du hitta en billig ställbar säng som går att beställa direkt på nätet. På det sättet sparar man tid när man inte behöver leta i en butik för att hitta rätt. Behöver du hjälp innan du bestämmer dig kan du alltid kontakta vår kundtjänst som gärna svarar på eventuella frågor!