Divansoffa

Filtrera

3995kr
19995kr
3995
3995
19995
19995

Visa endast kampanjartiklar

(1)

lerche

(3)

scandinavian choice

(56)

2,0

(1)

2,5

(3)

3,0

(24)

4,0

(15)

5,0

(5)

6,0

(4)

7,0

(3)

Grå

(52)

Svart

(10)

Beige

(17)

Vit

(2)

Brun

(8)

Blå

(10)

Rosa

(4)

Grön

(5)

Gul

(1)

Tidlös

(6)

Skandinavisk

(10)

Modern

(1)

Rustik

(1)

Sortera

59 Produkter

Vanliga frågor

Vad är skillnaden på en divansoffa och en vanlig soffa?
Hur sköter jag bäst om min nya divansoffa?
Hur levereras en divansoffa?
Du har sett 36 av 59 produkter
1 av 2

En bra divansoffa ersätter både soffa och extrasäng i ditt hem. Divansoffan har två eller flera ordinarie sittplatser och en sitt- eller liggdel med en divan. Divansoffan finns både som högerställd och som vänsterställd, men också som flexibel, där poängen är att du kan förändra och valfritt möblera om soffan efter önskemål. Den stilmedvetne inredaren köper med fördel en billig divansoffa online för att sedan fixa till den unika egna stilen med hjälp av olika tillbehör, som kuddar, plädar, soffbord och belysning. Många divansoffor har exempelvis nackkuddar som medföljande tillbehör, men annars kan du köpa till detta för att mixa och matcha som du vill.

Den enda möbel du egentligen behöver

Tänk på att divansoffan bildar en mysig samlingspunkt i hemmet med sina generösa mått. Du kan därför behöva en större än du tänkt. En variant av divansoffan är U-soffan - dubbeldivanen - där två personer har samma förmånliga möjlighet att halvligga eller ligga i soffan framför brasan eller tv:n. Tänk på att en större U-soffa kan placeras utmed rummets väggar, och ha inte bara ett, utan flera soffbord och småbord till. På så sätt utnyttjar du rummets fulla potential och skapar en bekväm oas. Med rätt belysning, mattor och kuddar till kan du få illusionen av en orientalisk salong eller ett nordiskt/japanskt zeninspirerat hem lika lätt. En bra divansoffa i neutral färg är en utmärkt bas för många olika stilar.

Billig divansoffa blir hemmets vackraste samlingsplats

Köp en prisvärd divansoffa på nätet och skapa en egen stil i hemmet. Du får en bekväm och generös möbel - lätt att anpassa utifrån din egen personliga stil, och du sparar massor av tid på att kunna välja ut den bästa soffan online. Det är lätt att jämföra olika utföranden och tyger för att se vilken divansoffa som passar dig bäst. Med snabb hemleverans av möbeln, sitter ni snart tillsammans och njuter av er lediga tid.