Howard-soffa

Filtrera

4 495 kr

15 995 kr

4495
4495
15995
15995

bloomington

(1)

scandinavian choice

(24)

Soffgrupp

(10)

3-sitssoffa

(2)

Bäddsoffa

(1)

3,5-sitssoffa

(1)

2-sitssoffa

(3)

Hörnsoffa

(2)

4-sitssoffa

(1)

Endast snabbleverans

(23)

Sortera

25 Produkter

Soffa Scandinavian Choice Howard Lyx 4-sits Svängd Beige

Soffa Scandinavian Choice Howard Lyx 4-sits Svängd Beige

9 495 kr10 495:-

Åter i lager 2020-11-10

Du har sett alla 25 produkter

I de flesta hushåll är vardagsrummet den självklara samlingsplatsen för såväl umgänge som för fredagsmys. Genom att investera i en ny Howard-soffa ger du inte bara hemmet ett ordentligt lyft, du ger också alla närvarande en skön plats att sitta.

Vad du skall tänka på innan du köper en Howard-soffa

Idag finns det ett flertal olika soffor att välja på, såväl moderna skinnsoffor som stora u-soffor i tyg. En Howard-soffa är ett klassiskt alternativ och kommer ge ditt hem en känsla av elegans och lyx. Sofforna håller en hög kvalitet och med rätt skötsel kommer du att kunna njuta av dem under många år framöver. Du bör dock ha rummets utformning och storlek i åtanke innan du genomför ditt köp. Eftersom sofforna finns i ett flertal olika storlekar bör det dock inte vara speciellt svårt att hitta en modell som passar ditt rum perfekt. Sofforna finns dessutom i flera olika färger vilket gör att möbeln kompletterar din inredning istället för att se helt malplacerad ut. Trots soffornas stora popularitet och höga kvalitet går det fortfarande att köpa en snygg Howard-soffa billigt.

Att välja en Howard-soffa i rätt storlek

Det är inte alltid lätt att veta vilken storlek på soffa man skall välja. Vad du bör utgå ifrån är hur många som dagligen kommer använda möbeln. Är ni en större familj kan det vara klokt att köpa en stor Howard-soffa så att alla får plats och kan sitta bekvämt. Detsamma gäller om ni ofta har släkt eller vänner på besök. Om det dessutom är i vardagsrummet ni spenderar större delen av er tid är det viktigt att möblemanget fyller alla era behov. Om ni istället är en liten familj eller kanske bara har ett mindre vardagsrum kan en liten Howard-soffa vara att rekommendera. Är soffan för stor kommer rummet nämligen kännas mindre än vad det egentligen är och ni kommer dra er för att vistas där. Om du bor ensam kanske det inte heller finns en anledning att köpa en större soffa.

Frågor du bör ställa dig innan du köper en Howard-soffa

Vad är en Howard-soffa?

En Howard-soffa är egentligen en specifik soffmodell som under 1800-talet tillverkades av det brittiska företaget Howard & Sons. Soffan blev snabbt populär och idag finns det ett flertal olika företag som tillverkar samma soffmodell, dock i en rad olika material och färger. Soffan var från början något svängd men idag finns även ett stort urval av raka modeller. Soffan känns bland annat igen på de hjul som sitter monterade under frambenen samt armstödens eleganta tygveck. Om du är intresserad av en tidlös soffa som inte behöver bytas ut stup i kvarten kan det vara klokt att köpa Howard-soffa till ett bra pris.

Vågar jag köpa den på internet?

Du hittar lättast din nya Howard-soffa online. Här är utbudet betydligt större än i fysiska butiker och du får snabbt en bra överblick över de olika modeller som finns tillgängliga. Eftersom du inte heller behöver lämna ditt hem för att genomföra köpet kommer det bli lättare att involvera övriga familjemedlemmar. Du slipper dessutom långa köer i stressiga miljöer, istället kan du sitta i lugn och ro framför datorn och klicka dig fram mellan olika modeller. När du har hittat en Howard-soffa du gillar lite extra lägger du enkelt din beställning och väntar på leveransen. Tänk på att du kan behöva bärhjälp när soffan väl skall ställas på plats.

Hur sköter jag om den på bästa sätt?

En soffa i tyg behöver inte vara speciellt svår att ta hand om. Tyg är förvisso känsligt mot eventuella vätskor men eftersom materialet går att impregnera behöver du inte oroa dig över välta vinglas eller tappade nappflaskor. För att soffan skall kännas ren och fräsch så länge som möjligt kan det dock vara bra att dammsuga den med jämna mellanrum. Skulle fläckar ändå uppstå finns det fläckborttagning speciellt utvecklat för tygsoffor. Tänk bara på att prova medlet på en gömd fläck innan du behandlar soffan, på så vis kan du upptäcka och förhindra eventuella missfärgningar. Ett flertal soffmodeller är dessutom försedda med avtagbar klädsel vilken går utmärkt att tvätta i tvättmaskin.

Behöver jag verkligen en ny soffa?

Eftersom soffan ofta är en samlingsplats för hela familjen blir den så småningom både nedsutten och utsliten. När möbeln är nedsutten är det svårt att sitta bekvämt och kroppen får gärna en konstig lutning. Detta kan i sin tur leda till ömmande ryggar och annat obehag. En sliten möbel drar dessutom ned rummets helhetsintryck och kan få det att se tråkigt och misskött ut. I en Howard-soffa sitter du bekvämt utan värkande kroppsdelar som följd. En ny soffa har också en förmåga att få vilket rum som helst att se snyggt och fräscht ut och bidrar på så vis till en mer ombonad hemmiljö.