Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Howard soffa - elegant howardsoffa

Filtrera

6699kr
19999kr

Visa sänkt pris

(1)

bloomington

(1)

scandinavian choice

(15)

Grå

(15)

Beige

(6)

Blå

(6)

91cm
270cm

Endast snabbleverans

(10)

Sortera

16 Produkter

Du har sett alla 16 produkter

Vanliga frågor om

Vad är en Howardsoffa?
Hur sköter jag om min howard soffa på bästa sätt?

Tidlöst med howard soffa

I de flesta hem är vardagsrummet den självklara samlingsplatsen för såväl umgänge som för fredagsmys. Inreder du med en howardsoffa skapar du på ett enkelt sätt en klassisk och tidlös känsla i ditt hem .

Howardsoffor - alltid lika klassiska och stilfulla

Idag finns det massor av olika soffor att välja på, såväl moderna i skinn som stora u-soffor i tyg. Howardsoffan är ett klassiskt och tidlöst alternativ som kommer ge ditt hem en känsla av elegans och lyx. Det som utmärker en howard soffa är den svagt bakåtlutade sitsen som också är något djupare än andra soffor, dess svängda veckade armstöd och ben med hjul. Howardsoffan håller en hög kvalitet och med rätt skötsel kommer du att kunna njuta av dem under många år framöver. Välj en soffa i midnattsblått mysigt sammetstyg för en lyxig känsla eller satsa på elegans med en silvergrå nyans.

Att välja rätt howardsoffa

Det är inte alltid lätt att veta vilken soffa du ska välja, men utgå i från hur många som dagligen kommer använda möbeln, vilken stil du är ute efter samt vad du har plats för. Även om ni är en mindre familj kan det vara klokt att köpa en lite större soffa för de tillfällen släkt och vänner kommer på besök. Tänk på att soffan bör passa in proportionerligt, med plats för eventuella fåtöljer och andra möbler eftersom ditt vardagsrum lätt kan kännas trångt om soffan tar upp det mesta av utrymmet. Oavsett vilken howardsoffa du väljer kommer den garanterat bli vardagsrummets självklara mittpunkt.