Howard-soffa

Filtrera

5495kr
18495kr
5495
5495
18495
18495

Visa endast kampanjartiklar

(3)

bloomington

(1)

scandinavian choice

(25)

2

(4)

3

(5)

4

(4)

5

(1)

6

(1)

Grå

(24)

Beige

(18)

Blå

(15)

Grön

(2)

Rosa

(1)

137cm
292cm
137
137
292
292

Sortera

26 Produkter

Vanliga frågor

Vad är en Howard-soffa?
Hur sköter jag om den på bästa sätt?
Du har sett alla 26 produkter

I de flesta hushåll är vardagsrummet den självklara samlingsplatsen för såväl umgänge som för fredagsmys. Genom att investera i en ny Howard-soffa ger du inte bara hemmet ett ordentligt lyft, du ger också alla närvarande en skön plats att sitta.

Vad du skall tänka på innan du köper en Howard-soffa

Idag finns det ett flertal olika soffor att välja på, såväl moderna skinnsoffor som stora u-soffor i tyg. En Howard-soffa är ett klassiskt alternativ och kommer ge ditt hem en känsla av elegans och lyx. Sofforna håller en hög kvalitet och med rätt skötsel kommer du att kunna njuta av dem under många år framöver. Du bör dock ha rummets utformning och storlek i åtanke innan du genomför ditt köp. Eftersom sofforna finns i ett flertal olika storlekar bör det dock inte vara speciellt svårt att hitta en modell som passar ditt rum perfekt. Sofforna finns dessutom i flera olika färger vilket gör att möbeln kompletterar din inredning istället för att se helt malplacerad ut. Trots soffornas stora popularitet och höga kvalitet går det fortfarande att köpa en snygg Howard-soffa billigt.

Att välja en Howard-soffa i rätt storlek

Det är inte alltid lätt att veta vilken storlek på soffa man skall välja. Vad du bör utgå ifrån är hur många som dagligen kommer använda möbeln. Är ni en större familj kan det vara klokt att köpa en stor Howard-soffa så att alla får plats och kan sitta bekvämt. Detsamma gäller om ni ofta har släkt eller vänner på besök. Om det dessutom är i vardagsrummet ni spenderar större delen av er tid är det viktigt att möblemanget fyller alla era behov. Om ni istället är en liten familj eller kanske bara har ett mindre vardagsrum kan en liten Howard-soffa vara att rekommendera. Är soffan för stor kommer rummet nämligen kännas mindre än vad det egentligen är och ni kommer dra er för att vistas där. Om du bor ensam kanske det inte heller finns en anledning att köpa en större soffa.