Lädersoffa & skinnsoffa

Filtrera

4995kr
37495kr
4995
4995
37495
37495

bloomington

(2)

scandinavian choice

(9)

2

(5)

3

(4)

5

(1)

6

(1)

Svart

(10)

Brun

(7)

Vit

(2)

Röd

(1)

138cm
320cm
138
138
320
320

Sortera

11 Produkter

Du har sett alla 11 produkter

När det är dags att införskaffa en ny soffa kan det vara en god idé att köpa en lädersoffa som kan åldras med stil. De flesta soffgrupper i skinn ser bara bättre ut med åldern och en stor fördel är att det är enkelt att torka av om man t.ex spiller eller behöver torka av soffan. Soffor i tyg har lättare för att samla åt sig damm från atmosfären samt att det är svårare att rengöra vid fläckar, dessutom håller sig tyg i regel inte snyggt lika länge. På Bygghemma.se kan du finna skinnsoffor i flera olika storlekar och modeller, både klassiska och med divaner.

Att tänka på innan man köper skinnsoffa

Då en soffa är en möbel som man med alla största säkerhet har tänkt använda ett par år, är det väldigt viktigt att man hittar en soffa som passar en som bäst. Med läder är det svårt att bli besviken då det är ett lätthanterligt och snyggt material, men vad man kan behöva fundera på innan man slår till är bland annat vilken storlek och modell man önskar köpa. Har man exempelvis en stor familj kan det vara skönt att ha en soffa som rymmer alla familjemedlemmar. En skinnsoffa håller sig snygg enkelt genom att man torkar av den samt smörjer in den med läderbalsam med jämna mellanrum.

Fredagsmys hemma i soffan

Att soffan nog är den viktigaste möbeln nästan i ett hem kan nog många hålla med om, särskilt när man checkar ut efter arbetsveckan för att inta soffläge och fredagsmys. Om du är på jakt efter den perfekta soffan att mysa i kan du kika efter en skinnsoffa online hos oss på bygghemma, med ett stort utbud att välja bland många olika modeller.