Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Lädersoffa & skinnsoffa

Du har sett alla 4 produkter

Varför inte låta din nästa soffa var en lädersoffa som åldras med stil? En soffgrupp i skinn ser bara bättre ut med åldern och en stor fördel är att det är enkelt att torka av lädret om du råkar spilla något och behöver torka av soffan. Tygsoffor har lättare för att samla åt sig damm plus att det är svårare att ta bort fläckar. En soffa i tyg åldras inte heller med samma värdighet som en skinnsoffa. På Bygghemma kan du hitta skinnsoffor i flera olika storlekar och modeller, både klassiska och med divaner.

Att tänka på innan du köper skinnsoffa

Soffan är en möbel som du med alla största säkerhet har tänkt använda ett minst ett par år, vilket gör det extra viktigt att hitta en soffa som passar dig bäst. Med läder är det svårt att bli besviken då det är ett lätthanterligt och snyggt material som bara blir vackrare och mjukare med åren. Som alltid med soffor bör du fundera på storlek och modell. Har du en stor familj kan det vara skönt att ha en soffa som rymmer alla familjemedlemmar utan att ni behöver trängas. En skinnsoffa håller sig snygg enkelt genom att man torkar av emellanåt den och då och då smörjer in den med läderbalsam.

Fredagsmys i lädersoffan

Att soffan nog är den viktigaste möbeln nästan i ett hem kan nog många hålla med om, särskilt när man checkar ut efter arbetsveckan för att inta soffläge med fredagsmys och chips. Om du är på jakt efter den perfekta soffan att mysa i kan du kika efter en lädersoffa hos oss på Bygghemma.