Sängram

Filtrera

2595kr
8495kr
2595
2595
8495
8495

karup design

(8)

scandinavian choice

(1)

tenzo

(2)

Trä/natur

(9)

Svart

(8)

Vit

(2)

140x200

(6)

160x200

(8)

180x200

(7)

Sortera

11 Produkter

Sängram Karup Design Peek

Leveranstid 3-4 veckor

Sängram Karup Design Japan

Leveranstid 3-4 veckor

Sängram Karup Design Elan

Leveranstid 3-4 veckor

Sängram Karup Design Dock

Leveranstid 3-4 veckor

Sängram Karup Design Senza

Leveranstid 3-4 veckor

Sängram Karup Design Twist Trä/Natur

Leveranstid 3-4 veckor

Sängram Karup Design Pace

Leveranstid 3-4 veckor

Sängram Karup Design Ziggy

Leveranstid 3-4 veckor

Du har sett alla 11 produkter

Om du är ute efter en snygg och billig sängram så har du hamnat helt rätt. Här hos oss på bygghemma.se hittar du fina sängramar av bra kvalitet och till ett mycket bra pris. Vi har sängramar både för dubbelsäng och för enkelsäng. Med våra sängramar följer alltid tydliga bruksanvisningar vilket gör det enkelt att själv montera ihop sängen hemma. Vi har sängramar i ett antal olika utföranden och på vår hemsida får du snabbt en överblick över vårt utbud av ramar.

Förändra ditt sovrum

En sängram är den ställning, ofta i trä eller metall, som omsluter själva madrassen. Genom att byta ut sin sängram så kan man på ett enkelt sätt förändra utseendet på sovrummet utan att behöva lägga den tid och de utgifter som krävs vid en större renovering av rummet. Ett gott råd innan du väljer sängram är att redan i förväg mäta den del av rummet där sängen ska stå för på så sätt uppstår inga obehagliga överraskningar som att sängen inte får plats där du vill placera den. Med sängramar från bygghemma.se följer även skötselråd. Om du följer dem kommer din nya sängram att hålla i många år.

Smidigt att köpa online

Att köpa en ny sängram på nätet är ett enkelt och samtidigt smidigt sätt att köpa något nytt till sovrummet på. Bygghemma.se har ett bra utbud av sängramar som ger de flesta sovrum ett lyft och den önskade uppfräschningen. Vi har flera varianter av fina sängramar och du kommer säkert att finna någon som passar just dig och din inredningsstil.