Sittpall | En praktisk sittplats

Filtrera

895 kr

2 841 kr

895
895
2841
2841

Vit

(1)

Svart

(1)

scandinavian choice

(1)

smedbo

(3)

Endast snabbleverans

(4)

Sortera

4 Produkter

Du har sett alla 4 produkter

En praktisk sittpall kan vara bra att ha till hands på många olika sätt. Dels kan en sittpall naturligtvis fungera som en extra sittplats, lika lätt att plocka fram som att ställa undan vid behov. Men den kan också komma väl till användning i t ex badrummet, eller som en hjälp att nå de där hyllorna allra högst upp i köksskåpen. Möjligheterna är många.

Vad är en campingpall?

En campingpall går att fälla ihop när den inte används, vilket gör den till ett extra praktiskt och smidigt val i t ex en husvagn eller andra utrymmen med ont om plats.

Vad är bra att tänka på vid köp av en badrumspall?

En badrumspall bör vara tillverkad i material som tål den fuktiga miljön i badrummet. Plast och aluminium är bra alternativ, men behandlat trä kan också fungera. Eftersom golvet i ett badrum lätt kan bli lite halkigt, är det klokt att kika efter en pall i ordentligt stabil design och gärna med gummitassar undertill.

Hur mycket kostar en sittpall?

Här på Bygghemma.se erbjuder vi sittpallar av olika modeller och i olika prisklasser, samtliga av hög kvalitet och framtagna med funktion i åtanke. Ta gärna en titt på vårt utbud, och beställ en sittpall billigt online här på Bygghemma.se.