Ring oss på 020-25 00 25
  • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
  • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
0
0 kr

Brandskydd & första hjälpen

Pris
183
183
314
314
Varumärke
Typ
Leveranstid

Brandfilt

En eldfara kan dyka upp när du minst anar det, och en billig brandfilt kan vara det som räddar både ditt och andras liv. Vad är en brandfilt för något då? Jo, det är en filt som kväver mindre bränder - enkelt och snabbt. Det kan vara bränder på spisen, sängen, möbler eller kläder. Den bör hängas upp där den syns bra och där den snabbt kan komma användning. Brandfilten är till för att kväva mindre bränder, alltså inte för att bäras som en filt vid brand. Denna billiga investering kan spara dig en massa pengar och liv ifall oturen skulle vara framme!

Läs mer...
Visar 3 av 3 produkter
Sida 1 / 1
Brandfilt Housegard 120x120 cm
housegard_logo.jpg
183 kr
215 kr
Levereras inom 2-3 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 3-5 vardagar
Gå till produkt
Brandfilt Housegard 120x180 cm
housegard_logo.jpg
233 kr
323 kr
Levereras inom 2-3 vardagar
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Varför använda en brandfilt?

Bränder kan enkelt och snabbt sprida sig i ett hem - men eldfaran kan snabbt slås ut om du har en brandfilt i närheten. Varför är en brandfilt att föredra framför en brandsläckare? Jo, för det första har en brandsläckare bara ett begränsat innehåll och för många användare som aldrig har rört en brandsläckare tidigare kan paniken som uppstår vid en brand göra att själva upplåsningen av brandsläckaren tar mycket längre tid än man trott. Med en brandfilt drar du bara snabbt den ur förpackningen och slänger den på branden. Den är gjord av glasfibrer och kommer därför att kväva elden och inte börja brinna. Jämfört med en brandsläckare blir även saneringen mindre omfattande.

Bygghemma.se är onlinebutiken för dina inköp!

För dig som är ute efter att hitta en brandfilt online så har du kommit helt rätt: Bygghemma.se är byggvaruhuset på nätet som har störst utbud av välkända märken, en kunnig kundservice som är redo att hjälpa dig att hitta rätt produkt och inte minst alltid ett lågt pris på våra varor. Gör som flera andra har gjort: köp från Bygghemma.se!