Första hjälpen-kit | Håll dig förberedd

Filtrera

153 kr

1 706 kr

153
153
1706
1706

cederroth

(5)

housegard

(3)

husqvarna

(1)

Första hjälpen

(3)

Ögonduschflaska

(1)

Plåster

(2)

Förband

(1)

Första Hjälpen Kit

(1)

Plåsterautomat

(1)

Endast snabbleverans

(9)

Sortera

9 Produkter

Du har sett alla 9 produkter

Ett första hjälpen-kit är viktigt att ha, inte bara i hemmet, utan även i bilen, på kontoret och när man är på resande fot. Att ha ett till hands kan hjälpa till att rädda liv. Hos oss på Bygghemma har vi första hjälpen-kit för olika tillfällen. Du kan köpa ett online och alltid till ett bra pris.

Vad borde finnas i ett första hjälpen-kit?

Att ha ett första hjälpen kit hemma är viktigt ifall olyckan är framme. Det borde bland annat innehålla plåster av olika storlekar, burngel och kylpåse. För första hjälpen kit i bilen vill du ha en mun-till-mun-mask och engångshandskar. På kontoret behövs en första hjälpen station.

Finns det regleringar på att ha ett första hjälpen-kit?

I Sverige finns det inga regleringar på att ha ett första hjälpen kit, men det finns Europeiska länder där det är olagligt att inte ha ett i bilen. Så innan du beger dig ut och reser i Europa bör du kontrollera att du har ett första hjälpen-kit.

Hur väljer jag rätt första hjälpen-kit?

Det är alltid bättre att ha för mycket i ditt första hjälpen-kit än för lite. Det är trots allt något du kan ha för alltid. Det är dessutom alltid värt att ha mer än en kit för varje utrymme.