Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

 • Produktfrågor
 • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

 • Leveransfrågor
 • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Övervakningskamera

Filtrera

573kr
3831kr

Visa enbart nyheter

(2)

arlo

(5)

eufy

(3)

hama

(3)

ismartgate

(2)

ltc

(2)

malmbergs smarthome

(2)

schneider electric

(2)

Inomhus

(3)

Inomhus/Utomhus

(1)

Utomhus

(5)

Nej

(1)

Ja

(9)

Endast snabbleverans

(19)

Sortera

19 Produkter

Du har sett alla 19 produkter

Vanliga frågor om

Vad ska jag tänka på vid köp av övervakningskamera?
Hur installerar jag en övervakningskamera?

En övervakningskamera är en produkt som kan göra att du känner dig säker i ditt hem. Den kan övervaka din fastighet när du inte är hemma för att se till att allt är som det ska vara. Du kan även ha övervakningskameror för att vaka över din affärsverksamhet.

Varför behöver jag en övervakningskamera?

Övervakningskamera ger trygghet

En övervakningskamera i bostaden för att skydda familjen mot inbrott eller att sätta upp en på kontoret - anledningarna till ett behov av den här typen av kamera kan vara många. Därför kan just ditt behov skilja sig från andras. En kamera verkar ofta mycket avskräckande för inbrottstjuvar. Det finns faktiskt en variant som i själva verket inte är en fungerande kamera, utan bara något som ser ut som en. Detta kan vara en billig och bra lösning i både bostad och på kontor, men är givetvis endast ett alternativ till de riktiga högkvalitativa kamerorna. Dessa kan ge dig högupplösta livebilder direkt till din dator eller smartphone, vilket inte bara ger dig möjlighet att förhindra inbrott, utan även att se så att barnen har kommit hem från skolan.

Tillbehör till övervakningskameror

När du har bestämt dig för var du vill ha din övervakningskamera, kan det vara bra att tänka på tillbehör som ökar kamerans redan inbyggda funktioner. Det finns kupoler som du enkelt kan sätta upp i närheten av kameran, vilka tillgodoser både värme och fläkt så att du kan använda din kamera oavsett säsong och väder. Detta är speciellt bra när du har en kamera med stort zoom-omfång. Det finns även enklare varianter som ger ljus till kameran med en enkel uppsättning tack vare en sugkoppsfunktion. För att förstärka signalen för vissa kameror finns antenner som du kan sätta i uttaget avsedd för en hane. Om du är ute efter en riktigt bra ljussättning för din kamera kan du med fördel investera i ett sensorsystem, som sätts i gång av rörelse kring kameran.

Övervakningskameror med extrafunktioner

Om du kräver mer av en övervakningskamera, kan du investera i extrafunktioner som tar övervakningen till nästa nivå. Ett IR Cut-filter hos din kamera förhindrar kameran att gå in i svartvita bilder under kvällstid och behåller färgerna längre. Det finns kameror med ett direktlarm som går till din mobiltelefon vid överträdelse som din kamera fångar upp. P/T/Z är en kamera med panorering, tilt och zoom som gör att du kan sköta fullständig övervakning från din telefon, för att kunna se så mycket mer än vad du normalt skulle kunna göra. Vissa kameror är utrustade med s.k. face detection, som gör det möjligt för kamerans system att känna igen ansikten. En annan funktion är auto-tracking som gör det möjligt för kameran att följa efter förövare.

Fördelar med att investera i en övervakningskamera

En övervakningskamera är en produkt med många fantastiska funktioner. Man kan utrusta sin kamera med både direktlarm till telefon och förmågan att känna igen ansikten så att inte missförstånd uppstår. Övervakningskameror kan ge en känsla av trygghet när man inte själv är på plats att vaka över sin fastighet - detta är perfekt vid till exempel semester eller under långa arbetsdagar. Det kan också vara bra att få möjlighet att lagra bilder av sådant som man finner misstänkt för att se om man kan förhindra brott. Kameror kan användas både på insidan och utsidan i ett hus, vilket är bra för att tillgodose just dina behov.

  5 snabba om övervakningskamera

 • - Finns med wi-fi
 • - Finns för inomhus- samt utomhusbruk
 • - Flertalet övervakningskameror ger notiser i mobilen vid rörelse
 • - Ger dig en extra trygghet
 • - Kända & pålitliga varumärken