Kodlås till ytterdörr

Filtrera

259 kr

5 999 kr

259
259
5999
5999

assa

(3)

Elekriskt Lås

(2)

Nyckelbricka

(1)

Sortera

3 Produkter

Du har sett alla 3 produkter

Att stå framför ytterdörren och inte kunna ta sig in är en jobbig händelse, som också kan bli dyr ifall man eventuellt behöver anlita en låssmed för att byta låset på dörren. Med ett billigt kodlås till ytterdörr behöver man inte hålla koll på var man lagt sina nycklar, eller vara rädd för att tappa bort nycklarna. Med ett kodlås kan man säkert stänga dörren bakom sig och hålla objudna gäster borta från ens hem. Dagens kodlås har en hög säkerhetsklass och är minst lika säkra som den vanliga nyckeln. Den största skillnaden är att de är betydligt mycket smidigare.

Hur man använder ett kodlås

Med ett kodlås väljer man själv vilken kod man vill använda och gör det genom att följa låsets bruksanvisningar. Det är alltid att rekommendera att byta ut koden med jämna mellanrum. Kodlås är också tacksamma om man har barn, då de inte behöver komma ihåg att bära med sig en nyckel. Det finns även kodlås som man öppnar antingen enbart med en nyckelbricka, eller med nyckelbricka och kod kombinerat. En variant av kodlås monteras på insidan av dörren. Det innebär att man inte behöver montera bort nyckellåset. Kodlås som monteras på insidan av dörren öppnar man vanligtvis med sin smarttelefon, men man kan även låsa dörren som vanligt med en nyckel.

Beställ ditt kodlås enkelt på nätet

Hos oss på bygghemma.se kan du vara trygg med att få hjälp oavsett vilka frågor du har. Vår kunniga kundtjänst finns redo för att underlätta ditt köp och ger gärna råd och tips. I vårt sortiment hittar du produkter från många stora och erkända varumärken. Vill du köpa kodlås till ytterdörr hittar du med all säkerhet ett som passar dina önskemål hos oss.