Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, mån-fre 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Lås & kedja

  Pris
  193 kr
  193 kr
  3 330 kr
  3 330 kr
  Varumärke
  Typ
  Leveranstid

  Kodlås ytterdörr

  Att stå framför ytterdörren och inte kunna ta sig in är en jobbig händelse, som också kan bli dyr ifall man eventuellt behöver anlita en låssmed för att byta låset på dörren. Med ett billigt kodlås till ytterdörr behöver man inte hålla koll på var man lagt sina nycklar, eller vara rädd för att tappa bort nycklarna. Med ett kodlås kan man säkert stänga dörren bakom sig och hålla objudna gäster borta från ens hem. Dagens kodlås har en hög säkerhetsklass och är minst lika säkra som den vanliga nyckeln. Den största skillnaden är att de är betydligt mycket smidigare.

  Läs mer...
  Visar 3 av 3 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  60%
  Rabatt
  Just nu!
  Kampanj
  995 kr
  2 495 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  193 kr
  214 kr
  Levereras inom 6-8 veckor
  Gå till produkt
  3 330 kr
  3 700 kr
  Tillfälligt slut: 2018-12-28
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Hur man använder ett kodlås

  Med ett kodlås väljer man själv vilken kod man vill använda och gör det genom att följa låsets bruksanvisningar. Det är alltid att rekommendera att byta ut koden med jämna mellanrum. Kodlås är också tacksamma om man har barn, då de inte behöver komma ihåg att bära med sig en nyckel. Det finns även kodlås som man öppnar antingen enbart med en nyckelbricka, eller med nyckelbricka och kod kombinerat. En variant av kodlås monteras på insidan av dörren. Det innebär att man inte behöver montera bort nyckellåset. Kodlås som monteras på insidan av dörren öppnar man vanligtvis med sin smarttelefon, men man kan även låsa dörren som vanligt med en nyckel.

  Beställ ditt kodlås enkelt på nätet

  Hos oss på bygghemma.se kan du vara trygg med att få hjälp oavsett vilka frågor du har. Vår kunniga kundtjänst finns redo för att underlätta ditt köp och ger gärna råd och tips. I vårt sortiment hittar du produkter från många stora och erkända varumärken. Vill du köpa kodlås till ytterdörr hittar du med all säkerhet ett som passar dina önskemål hos oss.