Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Elektroniskt Dörrlås Yale Doorman Classic Connected

Elektroniskt Dörrlås Yale
Doorman Classic Connected

fr.5 490 kr
Välj Färg
Lagervara  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Yale Doorman Classic Connected passar dig som vill ha ett riktigt smart lås med appstyring. Låset är certifierat enligt SSF 3522 och passar perfekt för dig som bor i villa eller radhus.
Varumärke

Beskrivning

Yale Doorman Classic Connected passar dig som vill ha ett riktigt smart lås med appstyring. Låset är certifierat enligt SSF 3522 och passar perfekt för dig som bor i villa eller radhus.
Gör din dörr smartare med ett nyckelfritt lås, Yale Doorman Classic Connected är gjord för att göra din vardag säkrare och enklare. Detta är ett säkert lås som gör att du kan låsa och låsa upp din dörr- oavsett var i världen du befinner dig. I Yale Access-appen får du nyckelfri tillgång, kan få puschnotiser när dörren låses upp, och av vem. Du kan enkelt dela ut virtuella nycklar och se låsets status, är det låst eller eller upplås.

Låset ger dig också smarta automatiska funktioner – låt låset låsa upp sig automatiskt när du kommer hem och låt det låsa sig automatiskt när du stänger dörren – enklare kan det inte bli.

Hur vet jag om Yale Doorman Classic Connected passar till min dörr?
Yale Doorman Classic Connected passar dörrar som har ett lås med skandinavisk standard. Detta stämmer på de allra flesta dörrar i villa, radhus och fritidshussom är tillverkade efter 1980 och fram tills idag. Låset är enkelt att montera och förpackningens innehåller det du behöver för ett lyckat montage på de allra flesta dörrarna.

Yale Doorman Classic har en modern design och är framtagen för att klara det nordiska klimatet. Knappsatsen är bakgrundsbelyst, något som förenklar hanteringen i mörker. Låset drivs av standardbatterier och om låset mot all förmodan skulle bli strömlöst när du är utanför kan du enkelt tillföra ström med ett 9-voltsbatteri. Är du på insidan kan du alltid öppna dörren även om låset är strömlsöst.

Yale Doorman Classic Connected är godkänt i låsklass 2A enligt SSF 3522:2 och har ett certifikat utfärdat av SBSC (Svensk Brand-och Säkerhetscertifiering AB). Låset är godkänt av försäkringsbolagen och rekommenderas av Svenska Stöldskyddsföreningen.

Yale Doorman Classic Connected är kompatibel med Alexa, Google Home, IFTTT, Airbnb og Philips Hue. Låset är också forberett för In Home Services.

Egenskaper

VarumärkeYale
Art.Nr.707169100300-Y
UtförandeKomplett låsenhet: Ja
TypElektroniskt Dörrlås
Passande Dörrtjocklek32-88 mm
Höjd Inomhusdel290 mm
Höjd Utomhusdel290 mm
IP-KlassningIP55 (utsida)
Bredd Inomhusdel69 mm
Bredd Utomhusdel50 mm
FärgSilver, Svart
Tillverkarens Art.Nr.707169100064, 707169100300