Nyckelring & nyckelbricka

Filtrera

20 kr

379 kr

20
20
379
379

habo

(3)

kreafunk

(3)

miller`s

(2)

Nyckelring

(5)

Nyckelbricka

(2)

Laddningskabel

(1)

Endast snabbleverans

(8)

Sortera

8 Produkter

Du har sett alla 8 produkter

Gör det lättare att hålla reda på nycklarna till hemmet, cykeln eller sommarstugan med en snygg och smidig nyckelring eller nyckelbricka. En nyckelring är en enkel och billig liten detalj som dels är praktisk, men också fin och något som gör din nyckelknippa mer personlig.

Varför välja en nyckelbricka i färg?

En nyckelbricka i färg syns väl och är därför enklare att hitta om den skulle hamna på vift. Dessutom är nyckelbrickor i olika färger ett smart sätt att märka upp vems nyckel som är vems om man är flera i familjen, eller för att hålla isär vilken nyckel som går till garaget, förrådet, huset och allt annat som har lås där hemma.

Bör en nyckelbricka märkas med namn?

Det kan vara klokt att undvika märkning med namn på sin nyckelbricka. Skulle nyckeln bli stulen eller tappas bort, finns då nämligen risk för att obehöriga lyckas identifiera vart eller till vad nyckeln passar.

Hur fungerar en nyckelring med laddningskabel?

En nyckelring med integrerad USB-kabel är ett smart sätt att alltid säkerställa möjlig batteriladdning och/eller anslutning av din telefon. Många olika adaptrar medföljer vilket gör att dessa nyckelringar kan användas till olika sorters smartphones. Beställ en nyckelring med laddningskabel eller en vanlig nyckelbricka billigt och smidigt online här på Bygghemma.