Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Badbalja för vuxna | En skön avkoppling med stor balja

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vanliga frågor om

För vem lämpar sig en badbalja?
Kan barnen bada i badbaljor?
Hur tömmer jag min badbalja?
Var kan jag placera badbaljan?

Att bada är en skön avkoppling för människor i alla åldrar. En badbalja för vuxna är perfekt för dig som gärna vill ha ett badkar men som inte har plats för det i badrummet. Badbaljan ger skön avkoppling efter en stressig dag. Baljan finns i flera färger så du kan vara säker på att hitta en färg som passar just din personlighet och ditt hem. Den stora fördelen med en badbalja är den går att flytta på efter att du har badat klart. Det två handtagen som finns på baljan gör den enkel att bära och flytta på.

Badbalja för dig som inte har badkar hemma

Till badbaljan för vuxna medföljer även en korg där det finns plats för din favorittvål eller kanske något gott att dricka. När badbaljan är tom går det i ca 200 liter vatten men endast ca 100 liter när en person sitter i. Det gör att när du sitter i baljan får du varmt och skönt vatten upp till överkroppen och över knäna. När du sen har badat klart är det enkelt att tömma ut vattnet tack vare avloppsslangen som medföljer. Det är viktigt att tänka på är att badbaljan ska stå på ett underlag med golvbrunn för att undvika översvämning vid ett oförutsett läckage. Med sin lätta vikt på endast fem kilo är badbaljan enkel och smidig att flytta på.

Stor och flyttbar badbalja för vuxna

Att endast kunna duscha är ju faktiskt en ganska tråkig upplevelse. Visst vore det skönt att även vuxna kan sjunka ned i ett varmt bad efter en stressig dag? Eller när du blivit våt och kall efter cykelturen hem. Investera i en stor balja som gör att du kan få njuta av den upplevelsen. Ska du som vuxen köpa badbalja beställer du snabbt och enkelt hem en från bygghemma.se.