Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, mån-fre 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  12% Rabatt

  Massagesystem 2 + Underhållsvärmare 3,0kW + Led-belysning

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 35 370 kr

  Du sparar 4 245 kr

  31 125 kr


  Denna produkt säljs inte separat utan går endast att köpa tillsammans med andra produkter.

  Beskrivning

  Massagesystem 2 från Nordhem är ett tillval som är svensktillverkat och har en mängd olika funktioner, lättanvänd kontrollpanel och hög kvalitet i alla detaljer. Slangarna har släta, bakterieavvisande ytor och töms på vatten när systemet stängs av. Det är både hygieniskt och minimerar underhållet. Sex stycken Mainjets masserar din rygg och dina axlar, medan fyra Minijets tar hand om ömma fötter. Dina armar och sidor masseras även de av sex stycken Mainjets och åtta Underjets ger en mjuk massage från botten. Kombinerad belysning och ljusterapi för massagebadkar.Välj tillvalet kombinerad belysning och ljusterapi för behagligt och stämningsfullt undervattensljus. Med ljusterapin skapas ett fast eller växlande färgat ljus i hela badkaret. Underhållsvärmare 3,0kW ingår.

  Dokument

  Egenskaper

  Varumärke Nordhem
  Art.Nr. strMS200+UHV30+BEL20

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare