Installationstjänst duschvägg

Duschvägg Hafa Igloo Pro I-WALL Walk-in

Duschvägg Hafa Igloo Pro I-WALL Walk-in
Duschvägg Hafa Igloo Pro I-WALL Walk-in
20%

När du gjort valen ovan kan du välja bland följande tillval

  • Väggprofil

Rek. pris 5 570 kr
4 456 kr

Delbetala från  267 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Duschvägg Hafa Igloo Pro I-WALL Walk-in är en rak, fast duschvägg. Duschväggen är avsedd att installeras mitt på vägg som en walk in-shower. Om du vill installera väggen i ett hörn måste du köpa till Väggprofil Hafa Igloo Pro I-WALL Naturlig. Duschen är enkel att installera och justera för en person med Hafa's InstaQuick™. Duschstängerna som hjälper till att stärka upp duschväggen är 1200 mm men kan kapas till valfri längd. Duschväggen är tillverkad av 8 mm härdat säkerhetsglas. Komplettera med förlängningsprofil för utanpåliggande rördragning.
Rengöring
Skrapa av duschväggar och golv med en gummiskrapa varje gång du duschat så håller du rent och fräscht. Det är också viktigt att rummet har god ventilation. Använd t.ex. en badrumsfläkt för att förhindra att det bildas kondens och mögelsvamp. Gör rent ofta och använd vanliga rengörningsmedel. Undvik att använda stålull eller grön fibersvamp och var försiktig med saltsyra, svavelsyra och kaustiksoda. Lösningsmedel som aceton, förtunningsmedel eller trikoretylen är också skadligt vid rengörning.

En liten men viktig detalj
Ett riktigt bra badrum ska ge känslan av kvalitet och trygghet. Hafas produkter är tillverkade av material och ingående komponenter av högsta kvalitet, därför ger Hafa dig alltid 5 års garanti på alla sina badrumsprodukter. Läs mer

Egenskaper

VarumärkeHafa
Art.Nr.1450334H
Bredd1270 mm
Höjd2000 mm
ProfilAluminium
SerieIgloo Pro
FärgNickel
BlandareNej
GlastypFrostat glas, Klarglas
PlaceringMot vägg
MaterialHärdat säkerhetsglas
FormRak
TypDuschvägg
Glastjocklek8 mm