44% Rabatt

Duschset FM Mattsson 9000E 40 cc Inlopp Nedåt

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 3 518 kr

Du sparar 1 545 kr

1 973 kr

Delbetala från 91 kr/mån

Lagervara
- Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe
- Fri frakt!

Beskrivning

Duschset FM Mattsson 9000E i krom är ett snyggt och komplett duschpaket med duschset och 40 cc säkerhetsblandare. Säkerhetsblandare FM Mattsson 8250-1000 med duschanordning FM Mattsson 9470. Duschetet erbjuder en del funktioner som är bra för miljön och har även ett skållningsskydd. Duschset FM Mattsson 9000E finns att köpa med inlopp nedåt eller uppåt.

Läs mer
Duschpaketet FM Mattsson 9000E gör det enkelt för dig. Detta duschset är ett allt-i-ett paket, innehållande duschanordning, duschstång och duschblandare. Här finns en optimerad samverkan mellan form och funktion. FM Mattsson 9000E visar vägen för en ny generation blandare, som miljöanpassats in i minsta detalj.

Övrigt
Röranslutning ned.
Duschanslutningens utsprång från vägg: 55 mm.
Säkerhetsblandare FMM 8250-1000 och duschset FMM 9470-1000.
Duschsetet har handdusch med kalkavvisande sil och Eco Flow 9 l/min, slang, duschstång med väggtätning och transparent tvålhylla.

5 års Tempgaranti
Du får alltid den temperatur du vill ha tack vare den unika dubbelfunktionen hos FM Mattssons säkerhetsblandare. Man garanterar att temperaturen håller sig inom +/- 1°C under användning med rinnande vatten, även om temperatur och tryck i ledningarna varierar. Skulle inte blandaren uppfylla detta årgärdar man felet. Naturligtvis gäller inte det om temperaturskillnader beror på bristande varmvattentillgång. Garantin gäller alla FM Mattssons säkerhetsblandare. Blandaren skall vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation skall vara fackmannamässigt utförda och överensstämma med boverkets byggregler. Garantin omfattar inte frysskador eller skador och funktionsfel som uppkommit genom orenheter i vattnet.

5 års Kalkgaranti
Även om du har kalkhaltigt vatten i ditt hem så ska det inte påverka funktionen hos FM Mattsons blandare. Det garanterar man. FM Mattsson åtar sig att åtgärda eventuella fel om funktionen hos blandarens styrenhet skulle bli nedsatt på grund av kalkbeläggningar. Garantin gäller alla FM Mattssons säkerhetsblandare. Blandaren skall vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation skall vara fackmannamässigt utförda och överensstämma med boverkets byggregler. Garantin omfattar inte frysskador eller skador och funktionsfel som uppkommit genom orenheter i vattnet.

Ecosafe
Konceptet EcoSafe bygger på miljömedvetenhet i alla led, från minskad miljöbelastning i fabrik och materialval till energismarta funktioner som ger en miljövänlig och återvinningsbar slutprodukt.

Eco plus
Eco plus innebär att du måste göra ett aktivt val för att få ett högre flöde. I 9000E serien finns en Eco plus-knapp på säkerhetsblandarens flödes-ratt, och på ettgrepps-blandaren måste spaken passera ett motstånd för att få fullt flöde. Detta ger ytterligare en vattenbesparing eftersom brukaren måste göra ett aktivt val för att få fullt flöde.

Eco flow
Eco Flow heter FM Mattssons enkla och smarta lösning för att spara ytterligare på vattnet. Eco Flow är en flödesreglerare som reglerar vattenflödet i ettgreppsblandare och duschar. Blandarna fungerar precis som vanligt men är begränsade till 6 l/min för tvättställsblandare och 9 l/min för köksblandare vid 3 bar tryck. Ett enkelt sätt att spara vatten, energi och pengar.

Safe temp
Jämn temperatur. Vattentemperaturen håller sig inom ± 1 °C.

Installation
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Egenskaper

Varumärke FM Mattsson
Art.Nr. 8377380
Färg Krom
Bredd 245 mm
Höjd 750 mm
Duschanslutning G 1/2
Takdusch Nej
Handdusch Ja
Blandare Ja
Utförande Inlopp nedåt
Funktion Ecosafe, Eco Plus, Eco Flow
Serie 9000E
Typ Duschset
Ean 7391887243264

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
Höjd
Blandare
Funktion
Serie
Typ
Montering
Duschhuvud
1 973 kr
3 518 kr
750 mm
Ja
Ecosafe, Eco Plus, Eco Flow
9000E
Duschset
-
-
513 kr
794 kr
-
Nej
-
Nautic
Duschset
För vägg
870 mm
Visa Produkt
600 kr
1 163 kr
790 mm
Nej
Ecosafe
MMIX
Duschset
För vägg
80 mm
Visa Produkt
791 kr
1 296 kr
750 mm
Nej
Ecosafe, Eco Flow
Siljan
Handdusch
För vägg
100 mm
Visa Produkt
1 798 kr
3 308 kr
790 mm
Ja
Mora Eco
Cera
Duschset
För vägg
85 mm
Visa Produkt