Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  45%

  Badrumspaket FM Mattsson Siljan

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 10 800 kr

  Du sparar 4 901 kr

  5 899 kr

  Delbetala från 124 kr/mån

  Jämför
  Lagervara
  - Levereras normalt inom 2-3 vardagar.
  Utlämningsställe
  - Fri frakt!

  Beskrivning

  Badrumspaket FM Mattsson Siljan innehåller två produkter från serien Siljan. Med de stilrena formerna och moderna designen så passar produkterna in i de flesta badrum. Takduschset FM Mattsson Siljan är ett komplett takduschpaket i krom med duschhuvud, handdusch, duschslang och tvågrepps-termostatblandare för 160 cc installation. Tack vare det 220x220 mm stora duschhuvudet så får du en härlig duschupplevelse varje gång du kliver in i duschen.

  Tvättställsblandare FM Mattsson Siljan i krom är en ettgreppsblandare med minimalistiska samt rundade former och levereras med silpluggventil. Tack vare dess former så passar den in i de flesta badrum. Blandaren är utrustad med kallstart, som innebär att det endast kommer kallvatten när kranen öppnas med spaken rakt fram, vilket gör att vattenförbrukningen minskar med upp till 30 %.

  Läs mer
  Detta är ett perfekt paket för dig som vill uppgradera ditt badrum utan att behöva påbörja en större renovering.

  5 års kalkgaranti
  Även om du har kalkhaltigt vatten i ditt hem så ska det inte påverka blandarens funktion. FM Mattsson åtar sig att åtgärda eventuella fel om funktionen hos blandarens styrenhet skulle bli nedsatt på grund av kalkbeläggningar. Garantin gäller alla FM Mattssons säkerhetsblandare. Blandaren skall vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation skall vara fackmannamässigt utförda och överensstämma med boverkets byggregler. Garantin omfattar inte frysskador eller skador och funktionsfel som uppkommit genom orenheter i vattnet.

  5 års temperaturgaranti
  Du får alltid den temperatur du vill ha tack vare den unika dubbelfunktionen hos denna säkerhetsblandare. FM Mattsson garanterar att temperaturen håller sig inom +/- 1°C under användning med rinnande vatten, även om temperatur och tryck i ledningarna varierar. Skulle inte blandaren uppfylla detta åtgärdar de felet. Naturligtvis gäller inte det om temperaturskillnader beror på bristande varmvattentillgång. Garantin gäller alla FM Mattssons säkerhetsblandare. Blandaren skall vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation skall vara fackmannamässigt utförda och överensstämma med boverkets byggregler. Garantin omfattar inte frysskador eller skador och funktionsfel som uppkommit genom orenheter i vattnet.

  Ecosafe
  Konceptet EcoSafe bygger på miljömedvetenhet i alla led, från minskad miljöbelastning i fabrik och materialval till energismarta funktioner som ger en miljövänlig och återvinningsbar slutprodukt.

  Ecoflow
  Eco Flow heter FM Mattssons enkla och smarta lösning för att spara ytterligare på vattnet. Eco Flow är en flödesreglerare som reglerar vattenflödet i ettgreppsblandare och duschar. Blandarna fungerar precis som vanligt men är begränsade till 6 l/min för tvättställsblandare och 9 l/min för köksblandare vid 3 bar tryck. Ett enkelt sätt att spara vatten, energi och pengar.

  Ecoplus
  Eco plus innebär att du måste göra ett aktivt val för att få ett högre flöde. I 9000E serien finns en Eco plus-knapp på säkerhetsblandarens flödes-ratt och på ettgrepps-blandaren måste spaken passera ett motstånd för att få fullt flöde. Detta ger ytterligare en vattenbesparing eftersom du måste göra ett aktivt val för att få fullt flöde.

  Safe Temp
  Jämn temperatur genom att vattentemperaturen håller sig inom ± 1 °C.

  Cold start
  När du öppnar kranen med spaken rakt fram kommer endast kallvatten och inte blandat varmt och kallt som på en traditionell kran. Det gör att du minskar varmvattenförbrukningen men behåller komforten.

  Soft closing
  En funktion som gör att kranen stängs med en anings fördröjning. Du slipper smällar i rören vilket på sikt ökar livslängden på både kran och rör.

  Installation
  Före installationen måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

  Rengöring
  För att rengöra produkten torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

  Dokument

  Egenskaper

  Varumärke FM Mattsson
  Art.Nr. 8377322-PA
  Färg Krom
  CC-mått 160 mm
  Höjd 1230 mm
  Duschanslutning G 1/2
  Utlopp Uppåt
  Takdusch Ja
  Handdusch Ja
  Bottenventil Ja, Silpluggventil
  Blandare Ja
  Funktion Ecosafe, Eco Plus, Eco Flow
  Serie Siljan
  Typ Badrumspaket
  Duschhuvud 220 mm
  Montering För vägg
  Anslutning Vatten Slät ände Ø10 mm
  Grepp Ettgreppsblandare
  Piputsprång 115 mm
  Längd Slang 1,75 m
  RSK-nr 8377322
  EAN-nr 7391887238352

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
  Färg
  CC-mått
  Höjd
  Duschanslutning
  Utlopp
  Funktion
  Serie
  Typ
  Duschhuvud
  Längd Slang
  5 899 kr
  10 800 kr
  Krom
  160 mm
  1230 mm
  G 1/2
  Uppåt
  Ecosafe, Eco Plus, Eco Flow
  Siljan
  Badrumspaket
  220 mm
  1,75 m
  2 995 kr
  4 995 kr
  -
  150 mm
  1170 mm
  G 3/4
  -
  -
  Flöda
  Takduschset
  -
  1,5 m
  Visa Produkt
  3 764 kr
  7 607 kr
  Krom
  160 mm
  1165 mm
  G 1/2
  Uppåt
  Easy Clean, Safe Touch
  Estetic
  Takduschset
  250 mm
  1,75 m
  Visa Produkt
  3 764 kr
  7 607 kr
  Krom
  160 mm
  1165 mm
  G 1/2
  Uppåt
  Easy Clean, Safe Touch
  Estetic
  Takduschset
  250 mm
  1,75 m
  Visa Produkt
  5 449 kr
  7 995 kr
  -
  160 mm
  1270 mm
  G 1/2
  Uppåt och Nedåt
  -
  TVM
  Takduschset
  250 mm
  -
  Visa Produkt