Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Badrumspaket FM Mattsson Siljan

  45%
  Rek. pris 10 800 kr
  Du sparar 4 901 kr
  5 899 kr

  Delbetala från  124 kr/mån

  Lagervara 
  Levereras normalt inom 2-3 vardagar.
  Utlämningsställe -
   
  Fri frakt!

  Beskrivning

  Badrumspaket FM Mattsson Siljan innehåller två produkter från serien Siljan. Med de stilrena formerna och moderna designen så passar produkterna in i de flesta badrum. Takduschset FM Mattsson Siljan är ett komplett takduschpaket i krom med duschhuvud, handdusch, duschslang och tvågrepps-termostatblandare för 160 cc installation. Tack vare det 220x220 mm stora duschhuvudet så får du en härlig duschupplevelse varje gång du kliver in i duschen.

  Tvättställsblandare FM Mattsson Siljan i krom är en ettgreppsblandare med minimalistiska samt rundade former och levereras med silpluggventil. Tack vare dess former så passar den in i de flesta badrum. Blandaren är utrustad med kallstart, som innebär att det endast kommer kallvatten när kranen öppnas med spaken rakt fram, vilket gör att vattenförbrukningen minskar med upp till 30 %.
  Detta är ett perfekt paket för dig som vill uppgradera ditt badrum utan att behöva påbörja en större renovering.

  5 års kalkgaranti
  Även om du har kalkhaltigt vatten i ditt hem så ska det inte påverka blandarens funktion. FM Mattsson åtar sig att åtgärda eventuella fel om funktionen hos blandarens styrenhet skulle bli nedsatt på grund av kalkbeläggningar. Garantin gäller alla FM Mattssons säkerhetsblandare. Blandaren skall vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation skall vara fackmannamässigt utförda och överensstämma med boverkets byggregler. Garantin omfattar inte frysskador eller skador och funktionsfel som uppkommit genom orenheter i vattnet.

  5 års temperaturgaranti
  Du får alltid den temperatur du vill ha tack vare den unika dubbelfunktionen hos denna säkerhetsblandare. FM Mattsson garanterar att temperaturen håller sig inom +/- 1°C under användning med rinnande vatten, även om temperatur och tryck i ledningarna varierar. Skulle inte blandaren uppfylla detta åtgärdar de felet. Naturligtvis gäller inte det om temperaturskillnader beror på bristande varmvattentillgång. Garantin gäller alla FM Mattssons säkerhetsblandare. Blandaren skall vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation skall vara fackmannamässigt utförda och överensstämma med boverkets byggregler. Garantin omfattar inte frysskador eller skador och funktionsfel som uppkommit genom orenheter i vattnet.

  Ecosafe
  Konceptet EcoSafe bygger på miljömedvetenhet i alla led, från minskad miljöbelastning i fabrik och materialval till energismarta funktioner som ger en miljövänlig och återvinningsbar slutprodukt.

  Ecoflow
  Eco Flow heter FM Mattssons enkla och smarta lösning för att spara ytterligare på vattnet. Eco Flow är en flödesreglerare som reglerar vattenflödet i ettgreppsblandare och duschar. Blandarna fungerar precis som vanligt men är begränsade till 6 l/min för tvättställsblandare och 9 l/min för köksblandare vid 3 bar tryck. Ett enkelt sätt att spara vatten, energi och pengar.

  Ecoplus
  Eco plus innebär att du måste göra ett aktivt val för att få ett högre flöde. I 9000E serien finns en Eco plus-knapp på säkerhetsblandarens flödes-ratt och på ettgrepps-blandaren måste spaken passera ett motstånd för att få fullt flöde. Detta ger ytterligare en vattenbesparing eftersom du måste göra ett aktivt val för att få fullt flöde.

  Safe Temp
  Jämn temperatur genom att vattentemperaturen håller sig inom ± 1 °C.

  Cold start
  När du öppnar kranen med spaken rakt fram kommer endast kallvatten och inte blandat varmt och kallt som på en traditionell kran. Det gör att du minskar varmvattenförbrukningen men behåller komforten.

  Soft closing
  En funktion som gör att kranen stängs med en anings fördröjning. Du slipper smällar i rören vilket på sikt ökar livslängden på både kran och rör.

  Installation
  Före installationen måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

  Rengöring
  För att rengöra produkten torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

  Dokument

  Egenskaper

  VarumärkeFM Mattsson
  Art.Nr.8377322-PA
  FärgKrom
  CC-mått160 mm
  Höjd1230 mm
  DuschanslutningG 1/2
  UtloppUppåt
  TakduschJa
  HandduschJa
  BottenventilJa, Silpluggventil
  BlandareJa
  FunktionEcosafe, Eco Plus, Eco Flow
  SerieSiljan
  TypBadrumspaket
  Duschhuvud220 mm
  MonteringFör vägg
  Anslutning VattenSlät ände Ø10 mm
  GreppEttgreppsblandare
  Piputsprång115 mm
  Längd Slang1,75 m
  RSK-nr8377322
  EAN-nr7391887238352