30% Rabatt

Takdusch Mora One Shower System

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 9 260 kr

Du sparar 2 778 kr

6 482 kr

Delbetala från 298 kr/mån

Jämför
Beställningsvara
- Levereras normalt inom Ej angivet.
Utlämningsställe
- Fri frakt!

Beskrivning

Takdusch Mora One Shower System i krom har en exklusiv och modern design. Den stora takduschen på hela Ø400 mm sprider vattnet generöst över kroppen och förmedlar en gedigen känsla. Antikalksystemet Easy-Clean som gör att du inte behöver bekymra dig över att munstyckena som kalkar igen, är bara att dra med fingret över gummit för att rengöra. Dennna takdusch är utrustad med både energi- och vattenbesparingsfunktioner som Ecosafe och Mora Eco.

Läs mer
Takdusch Mora One Shower System levereras utan duschsblandare, här kan du välja en valfri duschblandare från exempelvis Mora. Tänk på att välja duschblandare med utlopp uppåt.

Övrigt
- Justerbart väggfäste.
- Duschröret kan kapas vid behov.
- Omkastare med keramisk tätning.
- Med antikalksystemet "Easy-Clean".
- Handdusch 9 l/min, taksil 20 l/min.
- Omkastaren kan monteras med vredet framåt eller åt sidan.
- Metallomspunnen slang 1750 mm, PVC- och BPA-fri innerslang.

EcoSafe
Vår tanke med EcoSafe är att alltid försöka se till helheten. Annars kan det bli så att vi gör bra saker för miljön i ena änden, för att sedan tappa mark i den andra. Vi har fått samla allerfarenhet, kompetens och engagemang vi kan uppbringa här på företaget. Tillsammans har vi gått igenom allt från energi- och vattensparteknik i våra produkter, till transporter och energiförbrukningen i fabriken. Det största bidraget till en hållbar miljö görs ändå av våra kunder som varje dag använder våra kranar och duschar med energisparsystemen Mora ESS samt Mora Eco och på så sätt tar bort det onödiga slöseriet med varmvatten.

Mora Eco
De produkter som är anpassade för att ge extra mycket besparing får bära våran Eco symbol. Våra blandare för kök och tvättställ samt våra duschar kommer alltid med flödesbegränsare som sänker vattenförbrukningen. Alla våra termostatblandare har varianter med inbyggd Eco-funktion som spärrar vid ett komfortflöde som gott och väl räcker till att duscha i. Detta kan sänka vatten- och energikostnaden rejält. Vill man ändå unna sig ett större vattenflöde, håller man bara ned ECO-knappen och vrider ratten till önskat läge.

No PVC
Genom medvetna materialval har vi utvecklat en duschslang som minimerar miljöbelastningen och bakterietillväxten i slangen. De material vi använder ger även en betydligt mjukare och mer följsam duschslang.

Easy-Clean
Våra duschar har en inbyggd gummisil där hålen vidgar sig vid vattentryck. Detta ger en dusch som håller längre och som är lätt att rensa från kalk och smuts.

Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Egenskaper

Varumärke Mora
Art.Nr. 8320104
Färg Krom
Höjd 1230 mm
Duschanslutning G 1/2
Takdusch Ja
Handdusch Ja
Blandare Nej
Funktion EcoSafe, Mora Eco
Serie One
Duschhuvud 400 mm
Montering För vägg
Ean 7391887242625

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00! Takdusch Mora One Shower System
6 482 kr
9 260 kr
Takduschset Mora MMIX Shower Kit 160 cc
3 249 kr
6 980 kr
Takduschset FM Mattsson 9000E II
3 595 kr
7 028 kr
Takduschset Hansgrohe Raindance Air 240 Comfort Showerpipe
4 429 kr
10 708 kr
Takduschset Mora Cera Shower System Kit 160 cc
2 999 kr
6 108 kr
Färg Krom Krom/Svart Krom Krom Krom
Höjd 1230 mm 1216 mm 1120 mm 1230 mm 1216 mm
Blandare Nej Ja Ja Ja Ja
Funktion EcoSafe, Mora Eco EcoSafe, Mora Eco Ecosafe, Eco Plus, Eco Flow - EcoSafe, Mora Eco
Serie One MMIX 9000E Raindance Cera
Duschhuvud 400 mm 180 mm 200 mm 240 mm 150 mm
Typ - Takduschset Takduschset Takduschset Takduschset
CC-mått - 160 mm - - 160 mm
Visa Produkt Visa Produkt Visa Produkt Visa Produkt

Andra som köpte Takdusch Mora One Shower System köpte också