Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Taksil Tapwell ZSOF 093

Taksil Tapwell
ZSOF 093
Borstad Nickel

8 095 kr

Se priset!

Färg: Borstad Nickel
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Taksil Tapwell ZSOF 093 är rektangulär i förkromad mässing med antikalkfunktion. Mått: 450x320 mm.
Varumärke

Beskrivning

Taksil Tapwell ZSOF 093 är rektangulär i förkromad mässing med antikalkfunktion. Mått: 450x320 mm.
Tapwell lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och deras förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser.

Rengöring
Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.

OBS! Mässings- och kopparytor är handpolerade på fabriken. Eftersom Tapwell endast använder en naturlig metall, bildar ytan patina över tiden vilket kan ge en mörk och robust ton (se exempel på bild ovan). Detta ser ut som en form av mörka fläckar där fukt har hittats. Detta är en naturlig reaktion när metallen kommer i kontakt med syre och vatten. Eftersom alla Tapwellblandare testas med vattentryck före leverans från deras fabrik kan kondens finnas kvar i kartongen, vilket kan göra patineringsprocessen kan börja även innan produkten är på plats. På mässing är det möjligt att återställa den ursprungliga glansytan, genom att polera med mässingsputs.

Egenskaper

VarumärkeTapwell
Art.Nr.9423000
FärgBorstad Nickel
Bredd320 mm
DuschanslutningG 1/2
MaterialMässing
Storlek450x320 mm
SerieZSOF
TypTaksil
Längd450 mm
EAN-nr7340188814055