Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Förbränningstoalett Cinderella Classic
Förbränningstoalett Cinderella Classic
Förbränningstoalett Cinderella Classic
Förbränningstoalett Cinderella Classic

Förbränningstoalett Cinderella
Classic

31 995 kr
Förbränningstoalett Cinderella Classic

Classic

31 995kr
Lagervara 
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 99 kr

Sammanfattning

Cinderellas klassiska modell av förbränningstoalett, originalet från 1999. OBS! Installationssats ingår inte vid köp av toalett.
Varumärke

Beskrivning

Cinderellas klassiska modell av förbränningstoalett, originalet från 1999. OBS! Installationssats ingår inte vid köp av toalett.
Egenskaper
- Komplett avfallshanteringslösning, förbränner allt avfall
- Inget vatten, inget avlopp
- Tillverkad i Norge, design av hög kvalitet
- 3 års garanti

OBS! Installationssats ingår inte vid köp av toalett

Cinderella Classic är liksom alla förbränningstoaletter från Cinderella Eco Group en vattenfri och miljövänlig toalett tillverkad i Norge. Alla våra toaletter är kända för sin långa livslängd, höga kapacitet och erkända kvalitet.

Cinderella Classic är vår mest sålda förbränningstoalett och har funnits på marknaden sedan 1999. I förbränningstoaletterna från Cinderella förångas/förbränns både urin och fekalier vid hög temperatur till minimal askmängd – cirka en kaffekopp för fyra personer vid en veckas användning. Med en förbränningstoalett från Cinderella slipper du höga kostnader kring krångliga regelverk för avlopp och du får mer eller mindre samma toalettkomfort i fritidshuset som hemma.

Eftersom varken vatten eller avlopp behövs lämpar sig dessa toaletter mycket väl för installation i känsliga naturområden. Cinderella är en total avfallslösning vilket innebär att den gör sig av med allt avfall (urin och fekalier). Avfallet behöver inte transporteras vidare, vilket är fallet med andra toalettsystem. För installationer i områden där nätström inte är tillgängligt finns ett alternativ där man använder en kombination av gasol och 12 V (Cinderella Freedom) vilket är perfekt för stugor, hus och andra ställen där det saknas el eller där strömförsörjningen är instabil.

För användare som brukar sin förbränningstoalett frekvent under de kalla delarna av året rekommenderar vi vår modell Cinderella Comfort. Den är utrustad med ett slutet luftsystem vilket ger ett komfortabelt inomhusklimat som inte påverkar temperaturen i det rum där toaletten är installerad i samma utsträckning som Classic kan göra. Cinderella Comfort levereras också med en LCD-display som i klartext visar löpande information om användningen, t.ex. när det är dags att tömma askskålen.

Enkel att använda
Cinderella förbränningstoalett är mycket användarvänlig och med dess vattentäta toalettpåsar (Cinderella Originalpåsar), som transporterar avfallet till förbränningskammaren, sker hela processen på ett säkert sätt. Detta gör att toaletten är mycket hygienisk och ren i jämförelse med andra alternativ. Fäll upp lock och sittring, placera en Cinderella toalettpåse i skålen och fäll ned sittringen. Använd toaletten som vanligt och fäll sedan ned toalocket när du är färdig. Tryck på "spolknappen" och därefter släpps påsen ner i förbränningskammaren där allt förbränns i temperaturer runt 500-600° C. Toaletten har en kapacitet på fyra personer i timmen.

Installation
Att installera en Cinderella Classic är enkelt. Rör för frånluft installeras och det är viktigt att detta görs i enlighet med våra rekommendationer för att säkerställa att din toalett fungerar korrekt. Därefter installeras en tilluftsventil för att förse din Cinderella Classic med syre till förbränningen.

Kartongen med toalett innehåller
Cinderella Classic förbränningstoalett
Användar- och installationsmanual
100 st Cinderella toalettpåsar original

Observera att toaletten levereras utan frånluftsrör, regnhatt och tilluftsventil som behövs för installationen. Ett installationspaket som innehåller allt du behöver för din installation kan köpas till (se tillval).

Godkänd produkt
Cinderella Classic har alla nödvändiga godkännanden och certifieringar inom sin produktgrupp, SEMKO, UL och CE-märkt. Detta är mycket viktigt och en trygghet för dig som kund. Läs mer om certifieringarna här!

Egenskaper

VarumärkeCinderella
Art.Nr.101883
UtförandeEl
FärgVit
Bredd390 mm
Höjd600 mm
Djup590 mm
Sitthöjd540 mm
Spänning230 V
Vikt34 kg
TypFörbränningstoalett
Max Användarvikt200 kg
EAN-nr7090023030811