Ångtvätt

  Pris
  711
  711
  4 018
  4 018
  Varumärke
  Typ
  Leveranstid

  Ångtvätt

  Även teknologin inom städning går framåt. Idag behöver du inte längre städa med ohygieniska moppar och trasor som lämnar ytan mer smutsig än innan. Välj istället en ångtvätt som gör rent på djupet helt utan starka rengöringsmedel. På Bygghemma.se hittar du flera olika typer av ångtvätt online. Välj till exempel en modell med långt skaft och mopp för golvrengöring eller en mindre modell för rengöring av små ytor, till exempel i badrum. Med hjälp av den varma ångan löser ångtvätten upp även svåra fläckar och dödar ovälkomna bakterier effektivt. Om du längtar efter mer effektiv och hygienisk städning är en ångtvätt absolut rätt val för dig.

  Läs mer...
  Visar 6 av 6 produkter
  Sida 1 / 1
  Ångtvätt Kärcher SC 3 Easyfix
  kaercher_logo_2015_co.jpg
  1 610 kr
  1 695 kr
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Gå till produkt
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Gå till produkt
  Ångtvätt Kärcher SC 1
  kaercher_logo_2015_co.jpg
  759 kr
  799 kr
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Gå till produkt
  Ångmopp Vileda Steam
  r.png
  711 kr
  758 kr
  Levereras inom 2-3 vardagar
  Gå till produkt
  Ångtvätt Kärcher SC 2 Easyfix
  kaercher_logo_2015_co.jpg
  1 325 kr
  1 395 kr
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Gå till produkt
  Tillfälligt slut: 2020-04-09
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1

  Ett effektivt städredskap

  En ångtvätt fungerar så att den värmer upp vatten för att bilda vattenånga. Den varma ångan löser effektivt upp fläckar och dödar dessutom bakterier. Det finns flera typer av ångtvätt, mindre modeller med små munstycken som passar att rengöra smådetaljer med, och större modeller som fungerar som moppar. En ångtvätt är ett extremt mångsidigt och effektivt städredskap. Den fungerar lika bra att städa badrummet med som den fungerar för effektiv moppning av golv. Ett stort plus är att ångtvätten inte lämnar några våta spår efter sig eftersom vattnet förångas omgående på grund av hettan. En annan fördel med ångtvätt är att den städar miljövänligt. Du behöver inte längre lägga pengar på rengöringsmedel eftersom tvätten rengör med endast vatten. Till ångtvätten använder du mikrofiberdukar som du kan återanvända. När du städat klart tvättar du dem helt enkelt i tvättmaskinen, sen är de fräscha till nästa städomgång.

  Uppgradera din städning

  Är du trött på att gnugga frenetiskt på svåra fläckar och vill du slippa använda starka rengöringsmedel? Då är en ångtvätt en investering du inte kommer att ångra. Detta mångsidiga städredskap låter dig rengöra effektivt med hjälp av endast vattenånga. Hos Bygghemma.se kan du köpa ångtvätt av flera olika modeller. Botanisera i sortimentet och investera i ett riktigt effektivt städredskap redan idag.