Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Termometer

Filtrera

29kr
999kr

Visa sänkt pris

(2)

telldus

(3)

termometerfabriken viking

(25)

ventus

(10)

Digital termometer

(1)

Termometer

(8)

Digital trådlös termometer

(1)

Temperatursensor

(6)

Utetermometer

(3)

Frystermometer

(1)

Stektermometer

(4)

Badtermometer

(2)

Grilltermometer

(1)

Termohygrometer

(2)

Kökstermometer

(1)

IR termometer

(2)

Digital stektermometer

(1)

Jordsensor

(1)

Stektermometer stektermometer bluetooth

(1)

Hygrometer

(1)

Digital infraröd termometer

(1)

Larm

(1)

Silver

(13)

Vit

(13)

Grå

(5)

Svart

(4)

Blå

(1)

Röd

(1)

Endast snabbleverans

(13)

Sortera

38 Produkter

Termo-/Hygrosensor Telldus

Termo-/Hygrosensor Telldus

154 kr 159 kr

Sänkt pris!

Du har sett 36 av 38 produkter
1 av 2

Vanliga frågor om

Hur fungerar en termometer?
Vilka olika typer av en termometer finns?
Hur använder jag en termometer?

Smart termometer att ha inne eller ute

En termometer är ett behändigt verktyg i alla hem eftersom den hjälper till att hålla koll på temperaturen. Dels är det skönt att veta hur varmt eller kallt det är så man kan klä sig efter det, dels är den ett bra hjälpmedel om man vill få en bättre överblick över hushållets energianvändning. Mycket energi går åt till att värma upp ett hus och har man en onödigt högt temperatur innebär det att driftkostnaderna blir högre. Med hjälp av en termometer kan man lättare se när det är dags att sänka eller höja temperaturen. Hos oss på bygghemma.se kan du enkelt köpa en termometer online, oavsett om du vill använda den inom- eller utomhus.

Hur man använder en termometer

Vilken termometer man skall välja är beroende av var man tänkt använda den. Det finns speciella termometrar som är tillverkade för utomhusbruk, och andra modeller som är tänkta att använda inomhus. En del termometrar mäter inte bara temperatur utan också luftfuktighet. Sådana kan vara bra om man ofta tycker det känns torrt inomhus. Man kan antingen välja en fristående termometer, eller en som gör det möjligt att koppla flera väderstationer till en och samma termometer. Sådana kan vara praktiska om man till exempel både vill mäta temperaturen i olika rum inomhus samtidigt som man vill kunna se hur varmt det är utomhus. När man får sin termometer följer det med en tydlig bruksanvisning som redogör för hur man ställer in den. De flesta termometrar är väldigt enkla att installera, så det är något man kan göra själv utan att behöva anlita en montör.

Hitta din nya termometer på nätet

Vi på bygghemma.se vill erbjuda våra kunder praktiska verktyg och hjälpmedel som gör vardagen enklare. När du vill köpa termometer kan du alltid vända dig till oss. I vårt sortiment kan du välja mellan produkter från erkända tillverkare. Oavsett om du vill ha en enklare eller mer avancerad modell kan du hitta den du söker hos oss. Behöver du hjälp före du bestämmer dig kan du alltid kontakta vår vänliga kundtjänst som gärna hjälper till!