Väckarklocka

Filtrera

303 kr

759 kr

303
303
759
759

nextime

(1)

philips

(1)

Vit

(1)

Svart

(1)

Väckarklocka

(2)

Company

(1)

Endast snabbleverans

(2)

Sortera

2 Produkter

Du har sett alla 2 produkter

En funktionell väckarklocka ser till att du vaknar när det är dags att komma upp ur sängen. Hos oss på bygghemma.se kan du hitta många modeller som har olika funktioner, allt för att du skall kunna vakna så behagligt som möjligt.

Vad du ska tänka på när du köper en väckarklocka

För många människor är det viktigt att ha en ordentlig väckarklocka. Det spelar ingen roll om du är väldigt morgonpigg eller om du har svårt för att vakna på mornarna, det är alltid bra att få hjälp på traven. Med en bra klocka kan du undvika att försova dig till jobbet och skolan. När man köper en väckarklocka på internet finns det flera saker som är bra att tänka på. Bland annat skall man välja en klocka som gör att det känns lättare att vakna. Det kan också vara bra att välja en modell som känns snygg och som man tycker om. Hos oss på bygghemma.se kan du hitta en riktigt bra, snygg och prisvärd klocka som kommer göra att varje morgonstund känns som de bästa minuterna på hela dygnet.

Hur du monterar en väckarklocka

När du ska köpa väckarklocka online behöver du ytterst sällan oroa dig för att det skulle vara svårt att installera den. När du får hem din väckarklocka får du också med en grundlig instruktionsmanual. Det är alltid bra att läsa den innan du börjar använda din väckarklocka. I den får du information om hur du ställer in tider för olika alarm, och du får också information om hur du skall förse din nya väckarklocka med ström. En bra väckarklocka är väldigt enkel att installera och du kommer inte behöva hjälp av någon utomstående för att göra det. Därför är det väldigt tacksamt att köpa din nya klocka på nätet, eftersom du då kan få den levererad hem utan att behöva gå runt i butiker för att hitta det du letar efter.

Frågor att ställa dig själv före du köper en väckarklocka

Hur skall den se ut?

När du ska köpa en väckarklocka på nätet kan det vara bra att fundera på hur du vill att den skall se ut. En del väljer att använda väckarklockorna som en del av inredningen, medan andra inte sätter någon stor vikt vid utseendet. Det är bara du som kan bestämma hur din väckarklocka skall se ut, och du skall göra det efter dina egna preferenser. Har du ett väldigt stilistiskt sovrum kan det vara klokt att välja en modell som passar bra ihop med den övriga inredningen. Spelar det ingen större roll för dig kan du i princip välja vilken modell som helst.

Vilken ljudsignal föredrar du?

De olika modeller du kan välja mellan kommer med olika typer av ljud. En enkel väckarklocka är den klassiska modellen som ger ifrån sig en pipande signal den tid du ställt in den på. En del personer upplever att den ljudsignalen är frustrerande och gör dem stressade. Om man hör till den skalan kan man istället välja en väckarklocka som har andra ljud. Det finns klockor som har melodier inbyggda i sig som gör att man vaknar på ett mjukare och lugnare sätt. Vad som fungerar för just dig är väldigt personligt. Du skall utgå från vad du tror att du själv behöver för att kunna vakna på rätt sida.

Vill du ha en väckarklocka med lampa?

Det är vetenskapligt bevisat att solljus gör oss piggare, och innan väckarklockor fanns var det vanligt att människor vaknade med hjälp av solen. Eftersom vi i Norden lever i mörker en stor del av året kan det vara bra att välja att ha en väckarklocka som löser problemet med mörker åt oss. De riktigt moderna modellerna av väckarklockor kan simulera soluppgången. Man ställer in vilken tid man vill vakna, och klockan kommer förutom att spela en melodi eller ge ifrån sig ett ljud också börja lysa. Den här typen av väckarklocka kan göra att det känns enklare att vakna, eftersom den lyser upp rummet du sover i. Om du är en morgontrött person kan det vara ett bra val att välja en sådan modell.

Hur vill du förse väckarklockan med ström?

När du ska köpa en väckarklocka behöver du bestämma om du vill ha en som drivs med batterier, eller om du föredrar att ha en modell som man kopplar in i ett eluttag i väggen. Fördelen med en klocka som har batterier är att den är enklare att flytta till olika platser, medan en modell med sladd kan vara bra om du vet med dig att du ofta glömmer att köpa batterier. Väljer man en klocka som har batterier behöver man också komma ihåg att kontrollera hur många batterier den behöver. Oavsett vilken modell du föredrar kan du hitta en som passar dig perfekt hos oss på bygghemma.se.