Electrolux

Pris
29
1 091
2 559
18 525
Färg
Leveranstid
Effekt (W)
15
600
800
2400

Electrolux dammsugare

Electrolux är kända för sina dammsugare av hög kvalitet där produkterna utformas med ett hållbart förhållande till naturen. Electrolux har skapat väldesignade produkter i över hundra år och vunnit en rad priser för sina innovativa lösningar. Dammsugare har alltid varit en viktig detalj för Electrolux. Så när du köper dammsugare från Electrolux får du högsta kvalitet.

Läs mer...
Visar 3 av 351 produkter
Sida 1 / 1
Dammsugare Electrolux EPF6GREEN
electrolux1.png
1 091 kr
1 490 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Dammsugare Electrolux EUS8X2RR
electrolux1.png
1 570 kr
1 990 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Skaftdammsugare Electrolux EUP84IGM
electrolux1.png
2 559 kr
2 690 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Vilken dammsugare från Electrolux ska man välja?

Användningsområdet spelar en viktig roll. Det kan vara smidigt att välja en sladdlös dammsugare. Idag finns starka sladdlösa dammsugare från Electrolux för en smidigare städning. Du behöver inte tänka på att sladden ska räcka. För den som har en övervåning i huset kan det vara bra att investera i två billiga Electrolux golvdammsugare för att slippa släpa dammsugaren i trappen.

Är det garanti på Electrolux dammsugare?

Electrolux värnar om sina kunder och erbjuder alltid garanti på sina produkter. Electrolux är stolta över det de tillverkar och är noga med att upplysa om dina rättigheter såsom Konsumenttjänstlagen och Konsumentköplagen. När du köper Electrolux dammsugare hos oss är du alltid garanterad garanti på ditt köp. Electrolux ger dig samma rättigheter när du köper Electrolux dammsugare på rea. På byggehmma.se hittar du alltid billiga Electrolux dammsugare online för ett smidigare köp.