Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Dammsugare

Grovdammsugare

Filtrera

2198kr
5307kr
132
2198
5307
10395

bissell

(4)

bosch power tools

(6)

dewalt

(1)

einhell

(7)

gardena

(1)

gisowatt

(26)

husqvarna

(2)

kärcher

(3)

makita

(14)

nilfisk

(5)

proxxon

(1)

rupes

(6)

1300W
1380W
105
1300
1380
2400

Endast snabbleverans

(3)

Sortera

3 Produkter

Vanliga frågor om

Vad är en grovdammsugare?
Kan jag köpa en bärbar grovdammsugare?
Finns batteridrivna grovdammsugare?
Du har sett alla 3 produkter

Med en prisvärd grovdammsugare blir det både enkelt och roligt att hålla rent hemma. Det är lätt att ta till den vanliga dammsugaren när källare eller garage behöver rengöras, men faktum är att den tar skada av denna sortens arbete. En pålitlig grovdammsugare kan dessutom ta upp det allra minsta dammet, resultatet bli bättre och jobbet blir avklarat snabbare. En grovdammsugare används med fördel vid rengöring av bilen och är ett ovärderligt redskap när huset eller lägenheten skall renoveras eller byggas om. Snabbt och enkelt avlägsnar du byggdamm och träspån som annars tränger in precis överallt utan att maskinen tar skada av det.

För tuffare arbeten

Hos oss på bygghemma.se finns det ett flertal olika modeller av grovdammsugare att välja mellan, de flesta är utrustade med teleskoprör för en mer ergonomiskt korrekt arbetsställning. Vi har mindre modeller som är lätta att bära runt på, men även större modeller anpassade för riktigt tuff rengöring. Hos oss finner du även multimodeller, grovdammsugare anpassade för såväl våta som torra underlag samt modeller som både suger och blåser. Med en riktigt bra grovdammsugare nära till hands kommer du kunna rengöra alla sorters ytor, på kortast möjliga tid. Flera av våra modeller går dessutom att koppla direkt till såväl borrmaskiner som slipmaskiner, vilket gör att dammet inte ens släpps ut i rummet.

Gör skinande rent

Om du söker efter en billig och bra grovdammsugare är det till oss hos bygghemma.se du skall vända dig. Vi har ett stort antal modeller att välja mellan, för såväl torra som våta ytor, alla starka nog att klara av även de tuffaste arbeten. Om du känner dig osäker inför ditt köp hjälper vi dig mer än gärna med tips och goda råd.