Grovdammsugare

Filtrera

134kr
10395kr
134
134
10395
10395

Visa endast kampanjartiklar

(4)

bissell

(4)

bosch power tools

(5)

dewalt

(1)

einhell

(7)

gardena

(1)

gisowatt

(26)

husqvarna

(2)

makita

(13)

nilfisk

(5)

proxxon

(1)

rupes

(6)

shopvac

(6)

Blå

(7)

Grå

(2)

Svart

(4)

Röd

(3)

Grön

(2)

Gul

(16)

105W
2400W
105
105
2400
2400

Endast snabbleverans

(51)

Sortera

77 Produkter

Grovdammsugare Nilfisk Aero 26-21 PC

Leveranstid 2-3 veckor

Dammsugare Bosch Power Tools AdvancedVac 20

Leveranstid 2-3 veckor

Grovdammsugare Nilfisk Buddy II 12

Leveranstid 4-6 veckor

Dammsugare Bosch Power Tools UniversalVac 15

Leveranstid 2-3 veckor

Dammsugare Bosch GAS 12V

Leveranstid 2-3 veckor

Du har sett 36 av 77 produkter
1 av 3

Med en prisvärd grovdammsugare blir det både enkelt och roligt att hålla rent hemma. Det är lätt att ta till den vanliga dammsugaren när källare eller garage behöver rengöras, men faktum är att den tar skada av denna sortens arbete. En pålitlig grovdammsugare kan dessutom ta upp det allra minsta dammet, resultatet bli bättre och jobbet blir avklarat snabbare. En grovdammsugare används med fördel vid rengöring av bilen och är ett ovärderligt redskap när huset eller lägenheten skall renoveras eller byggas om. Snabbt och enkelt avlägsnar du byggdamm och träspån som annars tränger in precis överallt utan att maskinen tar skada av det.

För tuffare arbeten

Hos oss på bygghemma.se finns det ett flertal olika modeller av grovdammsugare att välja mellan, de flesta är utrustade med teleskoprör för en mer ergonomiskt korrekt arbetsställning. Vi har mindre modeller som är lätta att bära runt på, men även större modeller anpassade för riktigt tuff rengöring. Hos oss finner du även multimodeller, grovdammsugare anpassade för såväl våta som torra underlag samt modeller som både suger och blåser. Med en riktigt bra grovdammsugare nära till hands kommer du kunna rengöra alla sorters ytor, på kortast möjliga tid. Flera av våra modeller går dessutom att koppla direkt till såväl borrmaskiner som slipmaskiner, vilket gör att dammet inte ens släpps ut i rummet.

Gör skinande rent

Om du söker efter en billig och bra grovdammsugare är det till oss hos bygghemma.se du skall vända dig. Vi har ett stort antal modeller att välja mellan, för såväl torra som våta ytor, alla starka nog att klara av även de tuffaste arbeten. Om du känner dig osäker inför ditt köp hjälper vi dig mer än gärna med tips och goda råd.