Grovdammsugare Shopvac Pump Vac

Grovdammsugare Shopvac Pump Vac
Grovdammsugare Shopvac Pump Vac
Rek. pris 2 875 kr
2 729 kr

Delbetala från  163 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Dammsugare och vattenpump i en och samma maskin! Denna mycket unika och geniala grovdammsugare är omåttligt populär. Pump Vac är mycket effektiv som hjälpmedel vid olika typer av översvämningar, t.ex. i källare. När det är dags att tömma poolen innan hösten kommer, tömma akvarium eller varför inte tömma en tvättmaskin som gått sönder. Dessutom klarar den detta utan att du behöva tömma behållaren ens en enda gång.
Hur fungerar det?
Genom en helt unik och patenterad kombination av våt- & torrdammsugare och vattenpump i en och samma maskin. Koppla enkelt in en vanlig trädgårdsslang på maskinen, starta den och håll ner munstycket i vattnet. Vattnet dras till behållaren, via vattenpumpen och ut genom trädgårdsslangen som är utlagd till lämplig plats.

Pump Vac klarar att pumpa 23 l/min och upp till 15 m höjd. Behållarvolymen är på 30 l och motorstyrkan är 1400 W. Maskinen är tillverkad i robust och tålig ABS. Avtappningsplugg finns på maskinen. Den är även försedd med blåsuttag som praktisk funktion. Den här maskinen har allt man kan önska sig av en grovdammsugare, och lite till.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeShopvac
Art.Nr.SV 5873829
Bredd420 mm
Höjd550 mm
Längd385 mm
Volym30 l
Vikt9,5 kg
Effekt1400 W
Spänning230 V
TypGrovdammsugare/Vattenpump
MaterialABS-Plast
Kabellängd5,4 m
Längd Slang2,4 m