Handdammsugare

Filtrera

474 kr

7 995 kr

474
474
7995
7995

Visa endast kampanjartiklar

(6)

Batteri

(15)

Lithiumbatteri

(3)

El

(2)

bosch

(2)

bosch power tools

(4)

einhell

(1)

electrolux

(1)

hikoki power tools

(5)

makita

(3)

philips

(1)

tvins

(3)

Turkos

(3)

Vit

(2)

Grön

(4)

Svart

(1)

Röd

(1)

Grå

(1)

Blå

(1)

Rosa

(1)

Orange

(1)

Skaftdammsugare

(9)

Handdammsugare

(6)

Minidammsugare

(1)

Dammsugare

(4)

Sortera

20 Produkter

Du har sett alla 20 produkter

En billig handdammsugare är ett praktiskt sätt att hålla rent hemma. Den är enkel att använda och tas snabbt fram efter måltiden eller när hallen blivit grusig, så att inte smutsen hinner spridas runt i hemmet. Ett måste för alla familjer med barn eller djur. De flesta handdammsugare är både sladdlösa och utan dammsugarpåse. Istället samlas smutsen i en behållare som du enkelt tömmer i papperskorgen. Handdammsugare finns både med och utan skaft. På modellerna med skaft får kan du enkelt ta loss handdammsugaren från skaftet när du vill dammsuga på ytor högre upp, till exempel på bord eller ovanpå skåp.

Varför använda en handdammsugare?

En handdammsugare är det perfekta komplementet till din vanliga dammsugare. En bra handdammsugare med tillhörande skaft kan dessutom användas som enda dammsugare, till exempel i sommarstugan eller i studentlägenheten. Den tar dessutom inte upp mycket plats. Om handdammsugaren ska göra allt jobb kan det vara en bra investering att välja en lite dyrare modell. Om du redan har en dammsugare är en handdammsugare bra att ha som komplement. Ha den gärna framme så kan du dammsuga så fort det blir smutsigt. De flesta handdammsugare är sladdlösa vilket gör att du enkelt kan dammsuga ytor utan eluttag och slipper trassel med sladd. Den är även smidig att ha när du städar bilen.

Gör städningen snabbare och roligare

Bygghemma.se är ett byggvaruhus som sålt varor på nätet sedan 2006. Här hittar du ett stort utbud med många kända varumärken och ett stort sortiment av handdammsugare online. Här finns modeller för alla hem och behov, och det till låga priser. Om du har några frågor eller behöver hjälp att välja finns vår kunniga kundservicepersonal här för att hjälpa dig.