Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Dammsugare

  Pris
  9 995 kr
  9 995 kr
  9 995 kr
  9 995 kr
  Varumärke
  Leveranstid
  Effekt (W)
  1000
  1000
  1000
  1000

  Mattvätt & textilvårdsmaskin

  Att ha mattor hemma är hemtrevligt. De är bekväma att gå på och gör sig bra i varje rum. Eftersom mattorna är placerade på golvet och man går på dem blir de lätt smutsiga. Att rengöra mattor är svårt om man inte har rätt verktyg. Att investera i en bra textilvårdsmaskin kommer hjälpa dig att få snygga och rena mattor hemma. När man regelbundet rengör mattorna kommer de att hålla länge, samtidigt som det naturligtvis gör att det ser fräscht ut hemma. Hos oss på bygghemma.se kan du enkelt hitta en behändig mattvätt som hjälper dig med rengöringen, oavsett hur stora dina mattor är.

  Läs mer...
  Visar 1 av 1 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  9 995 kr
  10 862 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Hur man använder en mattvätt

  När det är dags att tvätta en matta eller något annat föremål av textil börjar man med att läsa instruktionsmanualen för den specifika maskinen. De flesta maskiner är eldrivna och kopplas till ett vägguttag. Vanligtvis består maskinerna av en tank och ett munstycke. När man startar maskinen för man munstycket över ytan som skall rengöras. Ytan kommer bli rengjord tack vare att maskinen suger upp smuts. Fördelen med de här maskinerna är att de inte bara fungerar som en dammsugare, utan även avger fukt som gör att eventuella fläckar och annan smuts lättare försvinner från mattorna. Det bästa resultatet får man genom att använda maskinen både på ovan- och undersidan av mattan.

  Allt du behöver finns på nätet

  Vi på bygghemma.se uppskattar ett enkelt vardagsliv. Därför har vi valt att förse vårt sortiment med produkter som gör alla uppgifter hemma enklare. Hos oss kan du enkelt hitta en effektiv mattvätt online, utan att behöva leta runt i butiker för att hitta rätt. Behöver du hjälp före eller efter ditt köp får du gärna kontakta vår trevliga och kunniga kundtjänst!