Mattvätt & textilvårdsmaskin

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Att ha mattor hemma är hemtrevligt. De är bekväma att gå på och gör sig bra i varje rum. Eftersom mattorna är placerade på golvet och man går på dem blir de lätt smutsiga. Att rengöra mattor är svårt om man inte har rätt verktyg. Att investera i en bra textilvårdsmaskin kommer hjälpa dig att få snygga och rena mattor hemma. När man regelbundet rengör mattorna kommer de att hålla länge, samtidigt som det naturligtvis gör att det ser fräscht ut hemma. Hos oss på bygghemma.se kan du enkelt hitta en behändig mattvätt som hjälper dig med rengöringen, oavsett hur stora dina mattor är.

Hur man använder en mattvätt

När det är dags att tvätta en matta eller något annat föremål av textil börjar man med att läsa instruktionsmanualen för den specifika maskinen. De flesta maskiner är eldrivna och kopplas till ett vägguttag. Vanligtvis består maskinerna av en tank och ett munstycke. När man startar maskinen för man munstycket över ytan som skall rengöras. Ytan kommer bli rengjord tack vare att maskinen suger upp smuts. Fördelen med de här maskinerna är att de inte bara fungerar som en dammsugare, utan även avger fukt som gör att eventuella fläckar och annan smuts lättare försvinner från mattorna. Det bästa resultatet får man genom att använda maskinen både på ovan- och undersidan av mattan.

Allt du behöver finns på nätet

Vi på bygghemma.se uppskattar ett enkelt vardagsliv. Därför har vi valt att förse vårt sortiment med produkter som gör alla uppgifter hemma enklare. Hos oss kan du enkelt hitta en effektiv mattvätt online, utan att behöva leta runt i butiker för att hitta rätt. Behöver du hjälp före eller efter ditt köp får du gärna kontakta vår trevliga och kunniga kundtjänst!