Nilfisk dammsugare

Filtrera

129 kr

6 146 kr

7
129
6146
15795

Röd

(1)

1 200 W

1 400 W

75
1200
1400
2400

Endast snabbleverans

(14)

Sortera

14 Produkter

Du har sett alla 14 produkter

Nilfisk är en världsledande tillverkare av professionella dammsugare. Online hos oss på Bygghemma hittar du grovdammsugare, centraldammsugare och tillbehör från Nilfisk. Bland grovdammsugare har vi modeller som är anpassade för krävande rengöringsuppdrag som omfattar stora ytor liksom lätta och kompakta dammsugare för mindre rengöringsuppgifter. Är du trött på att kånka din dammsugare upp och ner för trappor? En centraldammsugare från Nilfisk, ett bekvämt alternativ gör ditt hem kliniskt rent – utan att ta plats.

Vilken garantitid är det på Nilfisk dammsugare?

Utöver de rättigheter du som konsument har genom konsumentköplagen och distans- och hemförsäljningslagen omfattas Nilfisk dammsugare för hemmabruk av två års produktgaranti. För mer information, se varans medföljande produktblad.

Hur vet jag vilken Nilfisk dammsugare som passar mig?

Vilken typ av dammsugare du ska köpa beror på vilka behov du har. En grovdammsugare, eller våt- och torrsugare, är idealisk i samband med exempelvis renoveringar eftersom den klarar av det slipdamm som din vanliga golvdammsugare kan ta skada av. En grovdammsugare har hög sugeffekt och är därmed även ett bra alternativ vid rengöring av källare, hobbyrum och bil. Om du istället är ute efter en behändig och tystlåten dammsugare som på ett effektivt sätt avlägsnar både damm, kvalster och pollen är en prisvärd centraldammsugare det bästa valet för dig.