Sladdlös dammsugare

Filtrera

474 kr

7 995 kr

474
474
7995
7995

Visa endast kampanjartiklar

(6)

Batteri

(14)

El

(2)

bosch power tools

(4)

einhell

(1)

electrolux

(1)

hikoki power tools

(5)

makita

(4)

philips

(1)

Turkos

(4)

Grön

(4)

Grå

(1)

Vit

(1)

Röd

(1)

Skaftdammsugare

(4)

Handdammsugare

(6)

Minidammsugare

(1)

Dammsugare

(4)

Hybriddammsugare

(1)

Sortera

16 Produkter

Du har sett alla 16 produkter

Om man har ett prydligt, välstädat och fint hem blir hela vardagen trevligare. Att ha det städat och rent runt omkring sig gör ofta att man tycker det är roligare att tillbringa tid hemma. Det stora problemet för många är att städning inte är den roligaste sysslan. Något som kan underlätta städningen göra den mer effektiv och enklare är att använda rätt redskap. Vi tycker det är viktigt att allt arbete man gör hemma skall vara smidigt, och hos oss på bygghemma.se kan du köpa en billig sladdlös dammsugare till ett bra pris. Med rätt dammsugare kommer ditt hem bli skinande rent på nolltid!

Vilka sladdlösa dammsugare finns det?

Med en traditionell dammsugare är det lätt att trassla in både sig själv och dammsugaren i sladden. Fördelen med att ha en sladdlös dammsugare är att den är betydligt mycket mer mobil, kräver mindre utrymme och är enkel att använda. Det finns sladdlösa dammsugare som är anpassade efter olika ändamål. Man kan välja en mindre modell för att dammsuga upp smulor och skräp i köket, både från köksbänken eller golvet. Det finns också dammsugare man kan använda på större ytor. De har vanligtvis en behållare för damm och smuts som man enkelt kan tömma i skräpkorgen. En sådan dammsugare kommer ofta med en laddningsstation, så när man inte använder dammsugaren kan man placera den på laddning.

Håll ditt hem rent för bra priser

Vi på bygghemma.se har många års erfarenhet av byggvaruhandel. Vi tycker det är viktigt att alla våra kunder skall kunna få en så smidig och enkel vardag som möjligt och därför kan vi erbjuda produkter ur ett stort sortiment med många kända varumärken. Om du vill köpa sladdlös dammsugare är vi ett självklart val. Skulle du ha några som helst frågor före eller efter ditt köp är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.