Kaffebryggare Moccamaster CD AO

Kaffebryggare Moccamaster CD AO
Kaffebryggare Moccamaster CD AO
Rek. pris 2 699 kr
2 330 kr

Delbetala från  139 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Kaffebryggare Moccamaster CD AO är en elegant kaffebryggare från välrenomerade Moccamaster fullspäckad med utmärkta funktioner. Denna bryggare tillverkas för hand och testas individuellt i Nederländerna. Modellen har ett vackert rundat hölje och i denna bryggare kombineras perfekt användbarhet och tillförlitlighet med en elegant design.
Kaffebryggaren kan brygga tio koppar (1,25 liter) kaffe på bara sex minuter. Det innovativa blandningslocket ser till att de utsökta kaffearomerna blandas jämnt under hela bryggningen så att du får godast möjliga kaffe. CD AO har alla de favoritfunktioner du kan önska dig hos en kaffebryggare, inklusive automatiska droppstopp- och avstängningsfunktioner. Den automatiska avstängningsfunktionen ger en bekymmersfri och säker användning, och den automatiska droppstoppfunktionen gör bryggningen extra bekväm.

Två separata värmeelement säkerställer bästa möjliga bryggningsprocess. Det ena värmer upp vattnet till en perfekt bryggtemperatur på 92-96 grader Celsius, och det andra ser till att det färdiga kaffet håller en optimal serveringstemperatur. Den automatiska effektjusteringsfunktionen anpassar värmen efter mängden kaffe.

Alla Moccamasters kaffebryggare, inklusive CD AO, är godkända av European Coffee Brewing Centre. Om du registrerar din nya kaffebryggare får du 10 års Moccamaster-garanti.

Egenskaper

VarumärkeMoccamaster
Art.Nr.89163M
FärgSilver, Vit
Bredd305 mm
Höjd370 mm
Djup135 mm
Volym1.25 l
Automatisk avstängningJa
DroppstoppJa
Effekt1520 W
Spänning230 V
TypKaffebryggare