Kaffebryggare Moccamaster KBG744 AO Svart

Kaffebryggare Moccamaster KBG744 AO Svart
Kaffebryggare Moccamaster KBG744 AO Svart
Rek. pris 6 499 kr
5 228 kr

Delbetala från  110 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Kaffebryggare Moccamaster KBG744 AO Svart är en effektiv och användarvänlig dubbelbryggare. Denna kontorsfavorit brygger upp till tjugo koppar kaffe på bara sex minuter. Den är enkel att använda och perfekt för alla arbetsplatser. Det innovativa blandningslocket ser till att de utsökta kaffearomerna blandas jämnt under bryggningen, samt garanterar en jämn kvalitet så att varje kopp kaffe får en härligt fyllig smak.
Denna bryggare har alla de favoritfunktioner du kan önska dig hos en kaffebryggare, inklusive automatiska droppstopp- och avstängningsfunktioner. Den automatiska avstängningsfunktionen ger en bekymmersfri och säker användning, och den automatiska droppstopp-funktionen gör bryggningen extra bekväm. Den automatiska effektjusteringsfunktionen anpassar värmen efter mängden kaffe.

Två separata värmeelement säkerställer bästa möjliga bryggningsprocess. Det ena värmer upp vattnet till en perfekt bryggtemperatur på 92-96 grader, och det andra ser till att det färdiga kaffet håller en optimal serveringstemperatur. Den har också en funktion för anpassning av värmeplattans effekt, när du brygger mindre mängder kaffe. kaffebryggaren är godkänd av European Coffee Brewing Centre och den tillverkas för hand samt monteras och testas individuellt i Nederländerna. Två års garanti.

Egenskaper

VarumärkeMoccamaster
Art.Nr.59365
FärgSvart
Bredd340 mm
Höjd355 mm
Djup310 mm
Volym2,5 l
Automatisk avstängningJa
DroppstoppJa
Effekt3040 W
Spänning230 V
TypKaffebryggare