Kaffebryggare Moccamaster KBG962 AO

Kaffebryggare Moccamaster KBG962 AO
Kaffebryggare Moccamaster KBG962 AO
Rek. pris 2 699 kr
2 289 kr

Delbetala från  137 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Kaffebryggare Moccamaster KBG962 AO representerar Moccamasters erkända kvalitet, stil och användarvänlighet. I denna bryggare kombineras perfekt användbarhet, tidlös design och tillförlitlighet. Den brygger tio koppar smakrikt kaffe (1,25 liter) på bara sex minuter. Bryggaren är inspirerad av finsmakare som uppskattar vardagslyx, och inkluderar alla favoritfunktioner som kaffeentusiaster världen över älskar, t.ex. automatisk droppstopp och automatisk avstängning. Den automatiska avstängningsfunktionen ger en bekymmersfri och säker användning, och den automatiska droppstopp-funktionen gör bryggningen extra bekväm.
Det innovativa blandningslocket ser till att de utsökta kaffearomerna blandas jämnt under hela bryggningen så att din kaffeupplevelse ska bli den bästa möjliga. Två separata värmeelement säkerställer bästa möjliga bryggningsprocess. Det ena värmer upp vattnet till en optimal bryggtemperatur på 92-96 grader Celsius, och det andra ser till att det färdiga kaffet håller en optimal serveringstemperatur. Bryggaren har också en funktion för anpassning av värmeplattans effekt, när du brygger mindre mängder kaffe.

Denna kaffebryggare är godkänd av European Coffee Brewing Centre. Den är tillverkad för hand och monteras och testas individuellt i Nederländerna. Om du registrerar din nya kaffebryggare får du 10 års Moccamaster-garanti.

Egenskaper

VarumärkeMoccamaster
Art.Nr.59139M
FärgAntracit, Borstad Aluminium, Röd, Svart, Vit
Bredd325 mm
Höjd355 mm
Djup170 mm
Volym1.25 l
Automatisk avstängningJa
DroppstoppJa
Effekt1520 W
Spänning230 V
TypKaffebryggare